Heuréka :-D

Diskusia o cichlidách z jazera Malawi

Re: Heuréka :-D

Poslaťod Rostratus » Ned 13. Jún 2010 20:51:47

Ahoj Rasťo, koľko takáto srandička stojí?
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Poslaťod Rasto_2001 » Ned 13. Jún 2010 21:24:10

Mám pocit že ma to stalo cca 6 eur, uplne nahodou som to objavil vZOOdome v Blave bral som predposledný kus.
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod pyranes » Uto 29. Jún 2010 7:19:18

Tak? čo nové s rybkou? daj foto :)
Obrázok užívateľa
pyranes

Has thanked: 6 times
Been thanked: 0 time

Poslaťod Rasto_2001 » Uto 29. Jún 2010 7:27:32

Sú dve a darý sa im, ok večer dám foto
samičke síce veľmi nie ale už sa začína aj ona preberať k životu len musí niečo pribrať na váhe lebo je vychrtla jak ......
našiel som ale spôsob ako ju prikrmiť tak sa o ňu teraz osobytne starám :-D
Rasto_2001

Poslaťod pyranes » Uto 29. Jún 2010 14:00:31

ok tak som zvedavý:)
Obrázok užívateľa
pyranes

Has thanked: 6 times
Been thanked: 0 time

Poslaťod Rasto_2001 » Str 30. Jún 2010 7:20:48

Posielam foto sľubil som to včera len som už nestihal.
Fotil som ich potom čo som im tam dal vločky, preto sú také nafuknuté, odfotˇi ich viem len z vrchu (cez boky sa to nedá kôli sieťkam)
Veľostne na dlžku majú cca 15 mm
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Rasto_2001

Poslaťod vladko » Pia 05. Nov 2010 12:03:49

s tlamovcami mam skusenosti,ja som pri prvom naznaku ze v tlame ma vajicka uz oplodnene alebo ked uz bol naznak vyvinu tak som rybku vybral do mysky troska vody rybku som dal lahnut na bok a so sparadlom pootvoril tlamu vzduch a voda urobila svoje zacalo ju davit vyvrhla bud vajicka alebo male rybky v pripade ze som presvihol cas :)
potom som rybku dal spat do AQ a uz sa zacala vykrmovat.
male vajicka som dal na sietku do maleho AQ zo spodu som dal vduchovy kamen a motorcekom som tlacil zo spodu vzduch aby vajicka neplesniveli su ktomu aj pripravky samozrejme aj teplota vody je dolezita.
a uz to slo :)
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Poslaťod Rasto_2001 » Pia 05. Nov 2010 20:26:45

vladko píše:s tlamovcami mam skusenosti,ja som pri prvom naznaku ze v tlame ma vajicka uz oplodnene alebo ked uz bol naznak vyvinu tak som rybku vybral do mysky troska vody rybku som dal lahnut na bok a so sparadlom pootvoril tlamu vzduch a voda urobila svoje zacalo ju davit vyvrhla bud vajicka alebo male rybky v pripade ze som presvihol cas :)
male vajicka som dal na sietku do maleho AQ zo spodu som dal vduchovy kamen a motorcekom som tlacil zo spodu vzduch aby vajicka neplesniveli su ktomu aj pripravky samozrejme aj teplota vody je dolezita.

Ahoj dík za typ, raz som skusal vyklepať rybku ale nejak som nemal to srdce jej spôsobovať vedome nejakú bolesť :-D a tak som to rašej nechal na prírodu a poviem pravdu že sa mi to viac menej oplatilo lebo niektoré prežili a rastú ... má to aj svoje výhody lebo ta samička má pravidelne mladé a keby som ju mal zakaždým odchytiť a potom odchovávať mlaď tak to by som potreboval čoskoro väčšiu nádrž :-D
Rasto_2001

Poslaťod vladko » Pia 05. Nov 2010 21:08:58

Rasto_2001 píše:
vladko píše:s tlamovcami mam skusenosti,ja som pri prvom naznaku ze v tlame ma vajicka uz oplodnene alebo ked uz bol naznak vyvinu tak som rybku vybral do mysky troska vody rybku som dal lahnut na bok a so sparadlom pootvoril tlamu vzduch a voda urobila svoje zacalo ju davit vyvrhla bud vajicka alebo male rybky v pripade ze som presvihol cas :)

Ahoj dík za typ, raz som skusal vyklepať rybku ale nejak som nemal to srdce jej spôsobovať vedome nejakú bolesť :-D a tak som to rašej nechal na prírodu a poviem pravdu že sa mi to viac menej oplatilo lebo niektoré prežili a rastú ... má to aj svoje výhody lebo ta samička má pravidelne mladé a keby som ju mal zakaždým odchytiť a potom odchovávať mlaď tak to by som potreboval čoskoro väčšiu nádrž :-D

aj to je moznost :) ja som mal odskusane obe varianty uspesnost vysoka pri oboch ak sa clovek stara tak to aj vyzera :) :rock
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Poslaťod Rasto_2001 » Sob 06. Nov 2010 22:05:07

jj :-D
Rasto_2001

Predchádzajúci

Späť na Malawi cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia