vladko píše:s tlamovcami mam skusenosti,ja som pri prvom naznaku ze v tlame ma vajicka uz oplodnene alebo ked uz bol naznak vyvinu tak som rybku vybral do mysky troska vody rybku som dal lahnut na bok a so sparadlom pootvoril tlamu vzduch a voda urobila svoje zacalo ju davit vyvrhla bud vajicka alebo male rybky v pripade ze som presvihol cas
potom som rybku dal spat do AQ a uz sa zacala vykrmovat.
male vajicka som dal na sietku do maleho AQ zo spodu som dal vduchovy kamen a motorcekom som tlacil zo spodu vzduch aby vajicka neplesniveli su ktomu aj pripravky samozrejme aj teplota vody je dolezita.
a uz to slo
Rasto_2001 píše:vladko píše:s tlamovcami mam skusenosti,ja som pri prvom naznaku ze v tlame ma vajicka uz oplodnene alebo ked uz bol naznak vyvinu tak som rybku vybral do mysky troska vody rybku som dal lahnut na bok a so sparadlom pootvoril tlamu vzduch a voda urobila svoje zacalo ju davit vyvrhla bud vajicka alebo male rybky v pripade ze som presvihol cas
potom som rybku dal spat do AQ a uz sa zacala vykrmovat.
male vajicka som dal na sietku do maleho AQ zo spodu som dal vduchovy kamen a motorcekom som tlacil zo spodu vzduch aby vajicka neplesniveli su ktomu aj pripravky samozrejme aj teplota vody je dolezita.
a uz to slo
Ahoj dík za typ, raz som skusal vyklepať rybku ale nejak som nemal to srdce jej spôsobovať vedome nejakú bolesť a tak som to rašej nechal na prírodu a poviem pravdu že sa mi to viac menej oplatilo lebo niektoré prežili a rastú ... má to aj svoje výhody lebo ta samička má pravidelne mladé a keby som ju mal zakaždým odchytiť a potom odchovávať mlaď tak to by som potreboval čoskoro väčšiu nádrž
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia