. Som akvaristom už nejaký ten piatok donedávna som choval ocelatov mal som chovný pár dokonca sa podarilo aj odchovať, mám nejaké terčovce v spoločenskom akva. Po rokoch som sa ich vzdal za úmyslom predaja akvária a výmenu. Zlákala ma vidina MALAWI. Zaobstaral som si akva 200dx40vx45š čistý objem 330l vody. Chcel som poradiť v rámci druhoveho osadenstva. Mal by som v pláne si zaobstarať nejaké tie aulonocara "peacocks" cichlidy. Avšak neviem koľko by som ich tam mohol dať či by niekto neporadil nechcem spraviť chybu. Akvárium by som chcel najprv poriadne zabehnúť potreboval by som radu teda aj ohladom substrátu strašne veľa som čítal o piesku do filtrácie bazénov, potom iný názor že to je zlé najlepšie je 03-06 zrnitosť piesok nejaký biely. Dalej osvetlenie mal som v pláne klasiku nejaké trubice ale keď som uvidel známeho akvárium kde použil ledky biele proste to bolo úžasné. Rastliny rastú ako divé, ryby sú zdravé riasa žiadna. Preto ma napadlo aj toto riešenie tak či by sa to hodilo k malawi nárokom. Rastlinstvo chcem použiť anubis len tak nech tam je nejaká ta zeleň. http://avelmak.sk/index.php?lm=1339&pg=det&article=48161
neviem pošlem sem foto či by niekto vedel čo sú za ryby na foto presne aspoň málo. A ak nie aké druhy by si my odporučil k nim ? A inak môžem otázku čo spôsobí keď sa skríži jeden samec so samicou iného druhu ? len tak otázka blbá asi ale zaujíma ma to.Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť