Matej bol by si prekvapený. Ja som raz robil test prietoku nezdalo sa mi že by to nejak extra prúdilo. Na ponorené čerpadlo som napojil hadicu, Veľké vedro som dal tak aby výtok bol na úrovni hladiny tak ako v aq. Čerpadlo som mal nastavené na elek. hodiny, tak že sa samo zaplo a po miinute aj samo vyplo. Celé vedro som mal postavené na váhe a tá bola vynulovaná. Podľa výrobcu malo mať čerpadlo prietok 1200L/H ja som za jednu minútu nameral od 14,8 do 15,6 kg teda aj litra. (test som opakoval 4 krát) Ak som si vynásobil stredný priemer čo bolo okolo 15,32l/min x 60 dostal som prietok 919l/h. čo som absolútne neočakával, pol som prekvapený že to čúranie je takýto prietok. Tento istý test som potom opakoval aj s kanistrami ktoré mám a vždy mi vyšiel výsledok v rozmedzí 60 až 75% udávanej hodnoty čerpadla. Vždy som robil meranie aj z filtračnými vložkami.
Ak píšeš že tvoje hlavice majú 700+700+1200 teda 2600l/h tak podľa mňa v reále majú tak od 1500l/h do max 1950l/h Ono tzaleži na filtračných vložkách.
Mimochodom dúfam že ťa to neurazí ale máš na hlaviciach nastavený maximálny prietok. Na väčšine hlavíc sa dá regulovať prietok otvorením a uzavretím sacieho otvoru.