LaciP píše:...clovece Aldebaran, som prekvapeny ze similisi sa spravaju skôr ako malý ocellati a nie ako multíci...multík čo neprenesie v papulke to neupravi, ale zato prenáša celý deň ráno akva vyzerá inak ako večer a tak každý deň...mne prenáśají aj úplné malí multíci má sotva centimeter a ak naberie aj jedno dve zrnka piesku bagruje od rána do večera...inak na tie hov..ka...je dobré mať vežovky...ja voľajak nemám čo odkalovať...
Aldebaran píše:LaciP píše:...clovece Aldebaran, som prekvapeny ze similisi sa spravaju skôr ako malý ocellati a nie ako multíci...multík čo neprenesie v papulke to neupravi, ale zato prenáša celý deň ráno akva vyzerá inak ako večer a tak každý deň...mne prenáśají aj úplné malí multíci má sotva centimeter a ak naberie aj jedno dve zrnka piesku bagruje od rána do večera...inak na tie hov..ka...je dobré mať vežovky...ja voľajak nemám čo odkalovať...
no, úprimne povedané, ja som prekvapený všeobecne z nich...čakal som nejaké veľké bagrovanie, a ono to skôr vyzerá ako v stavebníctve minulý rok keď prišla kríza...v podstate bagrujúceho similisa som ešte nevidel. Je pravda, že akvárko prerábajú, ale dosť pozvoľna a hlavne neviem kedy, keďže to nikdy nevidím...A všetci sa nejak držia pokope, skoro tretina dna s asi 15 ulitami je prázdna, už aj Robinson sa odtiaľ odsťahoval...Neviem, skrátka zatiaľ žiadne nejaké delenie teritória, žiadne prenášanie ulít a ani žiadne celodenné bagrovanie Akurát občas odoženú nejakú zvedavú cypku, ale inak sa správajú dosť nudne zatiaľ
Čo sa odkaľovania týka, odkaľujem každý týždeň keď vymieňam vodu. Ale tie vežovky znejú dobre...nemá niekto nazvyš?
Belial píše:U mňa by sa nejaké tie vežovky určite našli. Budúci týždeň v stredu by som mal ísť na východ, tak ak sa mi deň vopred pripomenieš, nejaké ti môžem priniesť...
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia