Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Poslaťod jovan » Sob 17. Apr 2010 15:52:50

DusanS píše:Pred chvíľou som sa vrátil od "Juska" a musím skonštatovať, že kvalita rýb je na vysokej úrovni, nehovoriac o čistote , ktorá panuje v celej chovni.Veľa iných (vrátane mňa) by si mohlo zobrať príklad.Voda krištáľovo čistá, chovné ryby v super kondícii, správny pomer pohlaví v chovných skupinách. Jeho ochota je nesmierna a cítil som sa tam veľmi príjemne, ani som si nevšimol, ako pokročil čas.Zhrniem to:"Jusko" je správny chlap, ktorý svojim rybám rozumie(dokazuje to množstvo odchovov), nie je to žiadny množiteľ , ktorý ryby dusí v nevhodných podmienkach, len za účelom zisku a tak to má byť.

To DusanS :
1, Chcem sa ťa spýtať,či máš ten pocit,že tento portál navštevujú tebou nazvaný "množitelia",ktorých tu spomínaš a ktorý tu podľa teba dusia ryby.
2,Je niečo na tom zlé keď sa niekto odchovom rýb živí?/osobne si myslím že vieš o tom :moon ale daj niečo.
3,Prosím konkretizuj kde si videl ryby natlačené za účelom zisku,lebo môj názor je ten,že pokiaľ niekto v dnešnej dobe šíri choré a podrazené ryby,tak sa nemá šancu uživiť.
Za odpoveď vopred ďakujem. :hug
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Reklama

Poslaťod Matej » Sob 17. Apr 2010 21:13:22

jovan píše:
DusanS píše:Pred chvíľou som sa vrátil od "Juska" a musím skonštatovať, že kvalita rýb je na vysokej úrovni, nehovoriac o čistote , ktorá panuje v celej chovni.Veľa iných (vrátane mňa) by si mohlo zobrať príklad.Voda krištáľovo čistá, chovné ryby v super kondícii, správny pomer pohlaví v chovných skupinách. Jeho ochota je nesmierna a cítil som sa tam veľmi príjemne, ani som si nevšimol, ako pokročil čas.Zhrniem to:"Jusko" je správny chlap, ktorý svojim rybám rozumie(dokazuje to množstvo odchovov), nie je to žiadny množiteľ , ktorý ryby dusí v nevhodných podmienkach, len za účelom zisku a tak to má byť.

To DusanS :
1, Chcem sa ťa spýtať,či máš ten pocit,že tento portál navštevujú tebou nazvaný "množitelia",ktorých tu spomínaš a ktorý tu podľa teba dusia ryby.
2,Je niečo na tom zlé keď sa niekto odchovom rýb živí?/osobne si myslím že vieš o tom :moon ale daj niečo.
3,Prosím konkretizuj kde si videl ryby natlačené za účelom zisku,lebo môj názor je ten,že pokiaľ niekto v dnešnej dobe šíri choré a podrazené ryby,tak sa nemá šancu uživiť.
Za odpoveď vopred ďakujem. :hug

Ty mas vazne problem clovece, bud nevies dobre citat alebo si len proste rad rypnes.

Aj dieta zakladnej skoly pochopi ze DusanS pouzil ten zaver svojeho prispevku len na vyzdvihnutie pozitivneho dojmu ktory mal u Juska. A len vrtak ako ty sa moze tvarit ze to nepochopil a prekrucat to co bolo napisane. Uz si ako redaktor noveho casu.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod jovan » Sob 17. Apr 2010 21:32:15

To matej,
Vôbec nič si nepochopil a to je problém.Ja malé dieťa nie som a pochopil som ,takých chovní som videl .....Ja dobre viem čo som tým myslel a preto sa ho na to pýtam,žiaľ zatiaľ bez odpovede.A neviem prečo sa do toho vôbec miešaš ako varecha do ho....Tam sa teš zo svojej elementky za dverami a kritizuj to ,o čom máš prehľad. :hug
Obrázok užívateľa
jovan

Poslaťod Matej » Sob 17. Apr 2010 22:20:29

jovan píše:To matej,
Vôbec nič si nepochopil a to je problém.Ja malé dieťa nie som a pochopil som ,takých chovní som videl .....Ja dobre viem čo som tým myslel a preto sa ho na to pýtam,žiaľ zatiaľ bez odpovede.A neviem prečo sa do toho vôbec miešaš ako varecha do ho....Tam sa teš zo svojej elementky za dverami a kritizuj to ,o čom máš prehľad. :hug

Miesam sa do toho lebo rypave plemeno tvojeho druhu obcas musi narazit, malokomu sa chce do teba pustat lebo vedia ze to nema cenu, aj tak nic neuznas a budes tocit dokola tie iste kraviny. Vies len urazat druhych, vyvysovat sa a predvadzat svoje znalosti ktore aj tak nikdy nedolozis. A tou elementkou za dverami to len dokazujes, taketo nieco z ust moze pustit len niekto tvojeho formatu, rad by som videl tvoju elementku :) Skoda ze internetova anonymita polozila zaklad pre tvoj druh. Anonymni hrdinovia, sirokospektralni odbornici ktori sedia za klavesnicou a zabudli kde je realny svet.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod chrust » Sob 17. Apr 2010 22:27:42

Chlapi, ked si dohodnete ferovku, rad by som sa zucastnil ako nezavisly pozorovatel, pripadne osetrim ranenych
Obrázok užívateľa
chrust

Images: 8
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Poslaťod Matej » Sob 17. Apr 2010 22:32:17

chrust píše:Chlapi, ked si dohodnete ferovku, rad by som sa zucastnil ako nezavisly pozorovatel, pripadne osetrim ranenych

Ferovka nebude, ja som stihleho vzrastu, dostal by som :) :oops:
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod chrust » Sob 17. Apr 2010 22:34:16

nic neboj, mam rychlokurz, noha sem ruka tam :) hlavne ak ostane hlava na krku, sice si nezaplavas, zato budes dychat :)
Obrázok užívateľa
chrust

Images: 8

Poslaťod Matej » Sob 17. Apr 2010 22:44:56

chrust píše:nic neboj, mam rychlokurz, noha sem ruka tam :) hlavne ak ostane hlava na krku, sice si nezaplavas, zato budes dychat :)

Ok to by slo, len potrebujem zachovat cit v rukach, zivim 2 a za chvilu uz 3 deti :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod DusanS » Ned 18. Apr 2010 15:15:59

Jovan, neviem kto si a to či niečo o rybách viem, nechaj na mňa.Nemám toľko času , ako ty vysedávať pri pc a reagovať na všetko čo sa tu píše.Množiteľov je strašne veľa, kvalita rýb od nich je prezentovaná pomaly v každej akvaristike.Ak si potrebuješ riešiť nejaký kompex so svojich akva-úspechov,či neúspechov, vynechaj ma z toho prosím. Ja sa s tebou nemám o čom baviť a už vobec nepovažujem za potrebné tebe konkrétne ,niečo vysvetľovať.Asi chýbajú v tvojom okolí ľudia s ktorými by si si mohol pokecať,podľa mňa skor nechcú a za každú cenu tlačíš do diskusie z tebou niekoho koho vobec nepoznáš a zneužívaš na to portál. Ak máš čo poradiť- poraď, niekto to možno ocení a ja ocením , keď prestaneš s útokmi na psychiku akvaristov od ktorých sa možeš učiť .Moja prvá a posledná reakcia na tvoju osobu.
DusanS

Poslaťod jovan » Ned 18. Apr 2010 20:02:39

Nechám Vás radšej /trápnych kohútikov/vo vašom autistickom svete blbostičiek,lebo rýpať viete a zhadzujete to na mňa.Ja nepotrebujem dokladať niekomu argumenty vygoooglované ako vy-vy dobre viete koho myslím.Áno tie farizejské mastné hlavy za PC v obývačke.Povyšujete sa tu nad niečo čo je pre mňa nové asi mínus 20rokov a myslíte si že tu preberáte niečo dôležitého.Pichajte sa tu pre mňa navzájom do :moon chváľte sa úplnými banálnosťami,ale pokiaľ mňa konkrétne mienite zhadzovať tak rátajte s tým,že kto pichá do ho..tak smrdí.

No a to DusanS ak mi na tie otázky nechceš odpovedať,je to tvoja vec.No a že to je tvoja prvá a posledná reakcia ,Vieš čo :finger Ja som sa ťa slušne spýtal aby si svoje vety trošku skonkretizoval ale asi sa bojíš a len si potvrdil môj predpoklad že vieš o tom :moon

PS ,sú tu ľudia na portáli,ktorý sa do toho nezamiešali,a ktorý ma poznajú a nuž,kto mlčí ten..... :hug :hug :hug
Obrázok užívateľa
jovan

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť