DusanS píše:Pred chvíľou som sa vrátil od "Juska" a musím skonštatovať, že kvalita rýb je na vysokej úrovni, nehovoriac o čistote , ktorá panuje v celej chovni.Veľa iných (vrátane mňa) by si mohlo zobrať príklad.Voda krištáľovo čistá, chovné ryby v super kondícii, správny pomer pohlaví v chovných skupinách. Jeho ochota je nesmierna a cítil som sa tam veľmi príjemne, ani som si nevšimol, ako pokročil čas.Zhrniem to:"Jusko" je správny chlap, ktorý svojim rybám rozumie(dokazuje to množstvo odchovov), nie je to žiadny množiteľ , ktorý ryby dusí v nevhodných podmienkach, len za účelom zisku a tak to má byť.
To DusanS :
1, Chcem sa ťa spýtať,či máš ten pocit,že tento portál navštevujú tebou nazvaný "množitelia",ktorých tu spomínaš a ktorý tu podľa teba dusia ryby.
2,Je niečo na tom zlé keď sa niekto odchovom rýb živí?/osobne si myslím že vieš o tom ale daj niečo.
3,Prosím konkretizuj kde si videl ryby natlačené za účelom zisku,lebo môj názor je ten,že pokiaľ niekto v dnešnej dobe šíri choré a podrazené ryby,tak sa nemá šancu uživiť.
Za odpoveď vopred ďakujem.