brano ba píše:Byk1984 píše:Cim silnejsia tym lepsia.Ja mam nejaku od firmy MArina a som spokojny.Dobre stiera az do hrubky 12mm.Ja mam 8mm hrubku skla a stale ked s nou stieram,mam pocit ze mi praskne akva.Ako nou tak taham a taham tak sa mi trasie cele akva.Ale to je tym,ze je silna na tu 8mm hrubku
Take nieco silnejsie budem musiet poriesit aj ja, ja ked utieram predne sklo moc rychlo, tak sa mi ta cast co je vo vode utrhne a potom ju nahanm po akva
hobo píše:Ja mam taku stierku že nemusim mať na šnurke lebo vyplava sama. Ale na začiatku som to nejak podcenil a škrabance mám. Len dúfam že ked vyrastú frontosy ta tie škrabance nebudu zaujimať nikoho. Ale mna trocha stale....
Matej píše:hobo píše:Ja mam taku stierku že nemusim mať na šnurke lebo vyplava sama. Ale na začiatku som to nejak podcenil a škrabance mám. Len dúfam že ked vyrastú frontosy ta tie škrabance nebudu zaujimať nikoho. Ale mna trocha stale....
Na tu plavaciu stierku som minule pozeral v nejakom shope, skoro som si ju objednal ale akosi uz k tym stierkam nemam doveru. Skusal som este raz tu co mam, dal som si riadny pozor aby tam nebolo ani zrnko piesku, skusal som ju len v roku akvaria a aj tak spravila taky mini skrabanec, pouzivam teraz hubku na riad, ide to v pohode a neskriabe, zostanem asi pri tom aj ked ovela pohodlnejsie by bolo kazdy druhy treti den to prebehnut tou magnetickou ... ale za tie skrabance to nestoji.
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia