Názov nádrže: Afrika
Biotop nádrže: Malawi + (zatiaľ) Tanganika
Rozmery nádrže (d x v x h): 120 x 50 x 50 cm
Hrúbka skla: 8mm
Objem nádrže : 270 L
Dekorácia v nádrži: Pozadie z obkladu, slabé 3D kamene na obklade ( keď zarastie riasou, bude vidno lepšie vytŕčajúce kamene ), jemný štrk, skaly
Filtrácia nádrže: Zabudovaný filter v nádrži, Čerpadlo ATMAN AT-303, + ešte čerpacia hlavica z Filtra Auqael FAN 2 + okysličovací motorček Atman
Osvetlenie nádrže: Žiarivkové trubice 30W T5 2X Philips White. ( zabudovaná v držiaku trubíc aj tlmivka ) + MoonLight LED pásik 10cm Studena biela
Ohrievanie nádrže: Aquael s termostatom 70W? (málo kedy zapnutý, tlmivky z trubíc ohrievajú nádrž dostatočné)
Stojan pod nádržou: Drevo (skrinka)
Kryt nádrže: Originálny k AQ.
Rastliny v nádrži: 2x Anubias
Ryby v nádrži:
2ks - Pseudotropheus Demasoni
6ks - Labidochromis yellow
1ks - Cynotilapia pulpican
2ks - Metriaclima estherae red red
2ks - Pseudotropheus saulosi coral
2ks - Melanochromis Joanjohnsonae
2ks - Cyphotilapia gibberosa blue Zaire Moba ( mám ich vyše dva a pol roka v AQ nemám s nimi absolútny problém sú ešte malé, majú krásnu farbu nestresujú sa, ale chcel by som len jeden biotop malawinu)
1ks - prisavnik
2ks slabo modré s pásikmi
1ks tmavo modra až čierna s pásikmi
Neviem vôbec čí mám dobre názvy, a niektoré ryby neviem vôbec popísať, a nájsť, bol by som veľmi vďačný kebyže mi pomôžete, lebo som radšej keď viem CO chovám v AQ
Kŕmenie rýb: 2x do dňa krmivo vločky +granule, značku neviem kupujem z veľkého balenia.
Výmena vody: polovicu nádrže raz do 2 týždňov
Poznámka k nádrži: Svietim od 10:00 do 22:00 + Dve čerpadla, motorček okysličuje cez hadicu čerpadla, druhé čerpadlo ma výstup v strede AQ kvôli väčšej cirkulacii
22:00 do 01:00 MoonLight + jedno cerpadlo bez okyslicenia . 07:00 do 10:00 MoonLight + jedno čerpadlo bez okysličenia.
Fotogaléria nádrže:
Videogaléria nádrže: bude !
Mam ešte par otázok. Dnes som si kúpil rastlinky, a chcel by som aby mi nezahrnuli. Mal som rastlinky keď som mal 12 rokov a gubky a neonky, ale to v 20 litrovom akváriu, ale to sa rýchlo rozrástlo, všade riasy nič nebolo vidno.. Kúpil som si teraz aj dáke hnojivo, ale ako sa starať o rastlinky?
V AQ mam len jedného prisavnika, bude stačiť na „upratovanie“?