Bol som v lete v NM, aj som ťa chcel "prepadnúť", ale som sa dočítal, že si akurát na dovolenke. Takže niekedy nabudúce
stiff píše:jusko píše:Tak som dokončil posledný stojan s malými akváriami pre poter. Tu je pár fotiek.
Jusko, ty musíš byť neskutočný fanatik do tohoto.. Skladám hlbokú poklonu nad precíznosťou a poriadkom v tvojej rybárni.V dnešnej dobe má človek čo robiť, aby pokŕmil a vymenil vodu, keď sa niekto takto vyhrá s detailom ako ty, to sa len tak nevidí... Pekné. Chcel by som vedieť koľko času stráviš priemerne denne nad týmto koníčkom..? Naozaj, klobúk dole.
perchess píše:Tak ako stiff píše, klobúk dolu. Všetko má svoje miesto, na milimeter. Ani prach si nemôže dovoliť spadnúť len tak, kde sa mu zachce....![]()
Muzikant sa nezaprie, aj v muzike má každý tón svoje miesto a svoju dĺžku.
Bol som v lete v NM, aj som ťa chcel "prepadnúť", ale som sa dočítal, že si akurát na dovolenke. Takže niekedy nabudúce
guli píše:ja som bol u JUSKA v nedelu a veru videl som tam uplne nieco ine, teda vsetko pripravene na instalaciu, male akvarka, stojan s doskami a polystyrenom, filtre sa uz macali nejaky ten cas v nejakom akva
teraz ked vidim ako to v reali je tak si si dal veru zalezat na tom a vyzera to super uz len dorobit tu druhu polovicu![]()
![]()
jusko píše:Ako šéf by som bol výborný, mal by si sa ako v bavlnke - varil by si mi kávu, kŕmil ryby a čistil akváriá.
Matej píše:A za kazde neodsate hovienko by som dostal 12 koleciek na buzeraku a 10 uderov rakoskou![]()
![]()
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia