Návšteva londýnskeho akvária Sea Life London

Diskusia o návštevách cichlidárov a "cichlid" miest

Návšteva londýnskeho akvária Sea Life London

Poslaťod Rostratus » Pia 09. Apr 2010 19:35:57

Koncom novembra minulého roku som sa dostal s manželkou na predĺžený víkend do Londýna. Samozrejme sme si naplánovali pár výletov do centra a aj keď som v tej dobe ešte žiadne akvárium nemal, vždy ma to ťahalo k rybám, čiže obísť Londýnske akvárium nepripadalo do úvahy :) V rámci utlmenia protestov manželky som kúpil kombinované lístky so vstupom aj do múzea voskových figurín Madame Tussauds - odporúčam to prípadným záujemcom takto vyriešiť, jednak ušetríte a nežnejšia polovička sa hneď o niečo menej mračí na ryby.

Napísal užívateľ Matej

Celý článok:
http://www.cichlidportal.sk/portal/inde ... n-akvarium
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Re: Návšteva londýnskeho akvária Sea Life London

Poslaťod Byk1984 » Pia 09. Apr 2010 19:49:12

Clanok je pekny,ale hned na 1 a 3 fotke sa mi zda ako keby to akvarium bolo z hrubych dosak.Neviem ci to nieje len ocny klam,ale vyzera to ako nejaky plot v ktorom nesu diery.A mne sa to velmi paci.
Matej ty si tam bol na navsteve,prezrad mi viac,teda nam vsetkym
Byk1984

Images: 2
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod Rostratus » Pia 09. Apr 2010 20:03:55

Ahoj Matej, pekne si to rozpísal a už z článku si viem zhruba predstaviť ako to tam vyzerá. Mňa by tak zaujímalo z akých hrubých skiel boli tie akvária. Sklá môžme počítať na centimetre :D
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Pito » Pia 09. Apr 2010 20:28:24

no podla mna to moze byt okolo 20cm? videl som ako sa vyraba 50cm ale to tam urcite nemusi. zda sa mi ze je na Floride.
Obrázok užívateľa
Pito

Images: 75
Has thanked: 14 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod Matej » Pia 09. Apr 2010 20:33:25

Byk1984 píše:Clanok je pekny,ale hned na 1 a 3 fotke sa mi zda ako keby to akvarium bolo z hrubych dosak.Neviem ci to nieje len ocny klam,ale vyzera to ako nejaky plot v ktorom nesu diery.A mne sa to velmi paci.
Matej ty si tam bol na navsteve,prezrad mi viac,teda nam vsetkym

Ano bolo to z dreva, ale teraz presne neviem ci to bolo cele zo skla a len oblozene drevom, asi najskor tak :) Vyzeralo to dobre kazdopadne, idealna dekoracia do obyvacky :) A ten zralok bol bohovy, zrejme sa blizil cas krmenia tak stale vystrkoval hlavu :)

K tej hrubke skla, to sa vobec nedalo odhanut, nebolo tam take miesto kde by bolo vidiet nejaky spoj alebo take nieco, ale hrube to muselo byt riadne. To velke akvarium so zralokmi malo vysku mozno 5 - 6 metrov :)

Vsetky tie rozmery sa hrozne zle odhaduju pretoze ta voda neskutocne skresluje. Ale napriklad to zralocie akva zasahovalo cez dve poschodia, na kazdom bolo viacero "okien" cez ktore sa tam dalo pozerat, takze ked ratam tie 2.5-3 m na poschodie, tak to mohlo mat aj viac ako 6 metrov vysku. Este tam hore ol taky preskleny chodnik, cize sa dalo prejst ponad tie zraloky, by ste neverili kolko ludi sa tade balo prejst, mam toho niekde tusim fotku skusim to najst.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod vladko » Sob 08. Jan 2011 13:14:31

Admin ak chces mam niejake foto z londynskeho AQ co je na brehu Temze pri oku :) (mozem pridat ale je to len morske foto :( )
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Poslaťod Blade-o » Pon 18. Júl 2011 13:50:03

velmi pekne :) a fajn clanok
Obrázok užívateľa
Blade-o

Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Poslaťod rybarik » Pon 18. Júl 2011 18:54:12

Je tam pekne ale strasne blbo sa tam foti pretoze fotit s bleskom je zakazane a je tam dost tma :(
Obrázok užívateľa
rybarik

Images: 17
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Späť na Návštevy cichlidárov

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia