Ahojte
Zakladam si nove akva Malawi pripadne Tanganyika bližšie mi je Malawi, sice moja nadrž je mala čisty objem akva je 91L na priek tomu to chcem skusit.
chcel by som vediet aku mam použit filtraciu ked po odratani pozadia a dekoracii bude čisty objem vody asi tak cca 80l postačil by mi sem aj nejaky vnutorny fiter? z vonkajčich mam vyhliadnuty JBL CristalProfi e700 alebo sera fil bioactive 130 + UV pripade poradte niečo slušne za slušnu cenu
dalej by som potreboval ako nainštalovat filter do akej hlbky dat odsavanie do filtra a či stači iba nejaky zamaskovany vyvod z pozadia alebo mam urobit taku kvazy nadobu za pozadim a potom v akej vyške ma byt privodvody vody do akva, dalej by som chcel vediet do ktorej strany mam umiestnit vyhrievanie a ako ho schovat za pozadie?
pozadie bude bud vyrezane s polystirenu alebo bude nalepene z bridlice na slke ktore sa bude dat vyberat zhruba tu je priklad http://www.akvamalawi.com/phpBB/viewtopic.php?t=503 iba že ja ho budem mat bud ploche a potom bude problem schovat hadice od filtra a ohrievač alebo na jednej strane urobim komoru a neviem či možem dat obe hadice z filtra na jdenu stranu akva?