To je asi pre mňa jedna z najkrajších etapa plánovania. Mať to v hlave a na papieri. Napr u mňa prví náčrt nádrž do obývačky bola 150x50x50 a dnes je to 220x60x50. Tu sa dá ešte veľa pozmeniť a hlavne premyslieť keď už máš nádrž už sú tam mantineli. Najlepšie je keď večer si ľahnem do postele a premýšľa a premýšľam a mnoho krát to dopadne tak že musím vstať z postele a isť sa pozrieť s metrom v ruke nato čo ma napadlo.
Tak mi od včera nosí samice Placidochromis phenochilus lupingu....původně jsem si myslel, že je to samec, ale bylo mi divné, že ve velikosti skoro 12 cm není vůbec vybarvený do modra, jak má být. A ještě jedna věc, zřejmě se vytřela s mladým samečkem, který má sotva 8 cm.
Naposledy upravil jonathane dňa Ned 11. Apr 2010 17:13:05, celkovo upravené 1
No ja som sa akurát včera pozeral ako má môj mali cca 5-6 cm veľký samček Cirtocari sexuálno epileptický záchvat pri jednej 5cm samičke. Nedočkavec jeden. Gratulujem k výteru.
Tak mám ve filtru již 2 týden na zkoušku nové keramické filtrační médium od společnosti keramtech. Zatím můžu z jistotou říci, že voda je po použití tohoto média, které mám vložené mezi biomolitany, o poznání čištější. jen tak letmo jsem se díval na otvory, které jsou v keramice a jsou zatím zcela průchodné.