Tusim si pisal ze to je original skrinka pod akva, cize asi s tym ten vyrobca ratal, ale ja osobne by som tomu neveril, bal by som sa na drevenu skrinku nalozit 400kg.
Mam na to jeden dovod, istu dobu som pomahal rodicom skladat kancelarsky nabytok ktory predavali, bola to vacsinou drevotrieskova konstrukcia, tie dosky boli prakticky vzdy hrubsie ako 16mm a videl som ako jeden takyto stol riaditel istej firmy doslova rozheglal pretoze na nom, sorry za vyraz, pretahoval sekretarku ... dal nam to ako reklamaciu
Pri tom akva sa to hybat nebude takze je to o inom, videl by som to tak ze ak dokazes zabranit tomu aby sa cela ta skrinka pohla do strany, tak to tych 6 podpier udrzi. Ak mas ale ozaj krivu podlahu a tym padom stoji ta skrinka nakrivo - vyvija to tlak na jednu stranu a podla mna to casom povoli. Cize moj nazor laika na zaklade skusenosti co mam s nabytkom - ak zarucis ze to bude stat 100% rovno, a nebude sa to nahybat na nejaku stranu a zabezpecis aby sa to nikdy ani do strany nenaklonilo, tak to udrzi