100 l - calvusáci

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
5
63%
2
3
38%
3
0
Nehlasovalo
4
0
Nehlasovalo
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 8

Re: 100 l - calvusáci

Poslaťod Matej » Str 07. Apr 2010 16:29:41

LaciP píše:Musím si zohnať ku calvusákom nejaké väčšie ulity, má niekto nápad kde sa dajú zohnať...samozrejme čo najlacnejšie, dík za každú radu :nerd

A nazbierat vonku tie klasicke velke po slimakoch, to by nestacilo? Nenajdu sa casto, ale videl som aj take co mohli mat tak 6 cm, mozno aj viecej, mozno teraz po zime by sa dali niekde v prirode najst, sam sa chystam ist nejake pohladat lebo zvazujem pridat zopar snekacov na dno mojeho akva :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Reklama

Poslaťod LaciP » Str 07. Apr 2010 17:24:28

to matej: mám tam presne také ako píšeš (priemer cca 6 cm), ale pre 12 cm Calvusákov je to malé...premýšľam nad morskými len neviem kde sa dajú zohnať a zároveň aby mi to nevymietlo peňaženku nejaké 3-4 musím zohnať. :think
Obrázok užívateľa
LaciP

Images: 13
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod Rado44 » Štv 08. Apr 2010 11:57:01

Nádherné akvárko,super pozadie :yes Len škoda,že tam nevidno ryby.
Obrázok užívateľa
Rado44

Images: 26
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod LaciP » Pon 14. Jún 2010 6:33:13

Čakal som že to raz príde a došlo vzájomné boje calvusákov priniesli absolútneho výťaza...dominantný samec dorazil svojho o centimeter menšieho súpera...pravdepodobne mu poškodil vzduchový mechúr...(začal sa skrútený vznášať rôznymi smermi, chvíľu dole hlavou chvíľu zas naopak niekedy bruchom hore), snažil sa to zo všetkých síl zrovnať ale nedarilo sa a dominantný samec ho dorážal stále viac...dokonca sa mu zahryzol do žiabrových oblúkov...do príroda je neúprosná a sú to naozaj vnútrodruhovo veľmi agresívne ryby...žiaľ stačilo potom už len pár výpadov tým správnym smerom a utrpenie sa rýchlo skončilo tak že už mám calsvusákov len dvoch...uvidím ako to dlho ešte spolu vydržia a to mi naozaj poukazuje na to že takáto nádrž je predsa len nevhodná, i keď úkrytov má dosť agresivita je väčšia...
Obrázok užívateľa
LaciP

Images: 13
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Predchádzajúci

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 53 hostia