fíha, parádny tip na výlet. To musí byť zážitok, niečo také vidieť a prechádzať sa tam. Hlavne vidieť morské akváriá je u nás relatívne raritné stále, takže taký koralový svet musí byť super Fotky sú podľa mňa v pohode
Ano bolo to super. Urcite odporucam, len chcem podotknut aby ste si vyhradili cas min3,5 hod. To je to minimum za ktore sa to da prejst a aspon na chvilu pozret vsetko.
Maju to tam krasne.Oplatilo by sa ist pozriet.Hlavne na tie morske akvaria.Morske akvaria ma kedysi fascinovali,ale keby som to mal chut robit vo velkom ako planujem s cichlidami,tak to by som potreboval dve vyplaty,nie jednu.
takisto sa pripajam,navstivil som dom mora niekedy v marci a musim povedat,ze naozaj je sa naco pozerat,ale na druhej strane som bol trosku sklamany co sa tyka akvarii s cichlidami,ostatne vsetko perfektne.ak dovolite tiez pridam zopar fotiek,ozaj ani som nepostrehol ze je zakaz fotit z bleskom,hh,este ze ma nevykopli,takze tip na vylet super,takisto odporucam
Nie vsade bol zakaz. Vacsinou vsak ano. Ja som si to tiez nevsimol, ale priatelka ma na to upozornila. Je to tam oznacene takou cedulou, kde je nakreslene zvieratko, pri nom znacka blesku a je to preskrtnute. Dost nevyrazne je to oznacene, ale zase medzinarodne. Inak dalsi vylet bude tropikarium Budapest.
Na Martinstrase v Dome mora som sa bol aj ja pozriet z 10 poschodia je naozaj pekny vyhlad parada. A ta veza stoji uz dlhe roky povodom z nej Hitler ostreloval lietadla po Rakusku je takych vezi este niekolko hm len skoda, ze iba tato plni takyto ucel... kazdy sme tam boli iny cas a preto mame aj rozne fotky .. tiez pripajam moje zabery