Moje prve akvarium :)

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
2
67%
2
1
33%
3
0
Nehlasovalo
4
0
Nehlasovalo
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 3

Re: Moje prve akvarium :)

Poslaťod brano ba » Štv 25. Mar 2010 11:01:57

STERO - obcas sa podari kupit tie svetla do kuchyne aj s 865-kou, mam jedno take, ale je to vynimocne.

Ku tomu indexu - pisal som o klasickych trubiciach , nie o akvaristickych specialkach. Ked by si ich zhanal, tak najlepsie v obchodoch, ktore sa zaoberaju priamo osvetlovacou technikou. Napr. tie moje trubice T8 880 a 965 som nevidel bezne v predaji (podla vyjadrenia predavaca sa bezne nepredavaju, nakolko dopyt po nich je minimalny, tak kazdy predava len to co sa kupuje vo vacsich mnozstvach) vedia ich ovsem bez problemov objednat. Ale trubicu 865, napr. od PHILIPS-u by si mohol kupit aj v beznom elektre. Napr. v Hornbachu v BA ju maju bezne. Tato by ti mohla v pohode stacit, index 9 ti len lepsie vyfarbi akva, ale ci to je az taky velky rozdiel, aby si to pri beznom pozorovani zbadal neviem posudit.

Ja mam v mojom akva pri sirke a vyske 50cm 2 trubice a je to v pohode
Obrázok užívateľa
brano ba
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 11
Has thanked: 7 times
Been thanked: 2 times

Reklama

Poslaťod Matej » Pia 26. Mar 2010 21:05:13

Tak som dokupil este jednu osvetlovaciu rampu, tentokrat na 2 trubice, je to Resum a zohnal som aj tie philips trubice 865 plus som tam prihodil tu tropical red trubicu co som mal, cize dokopy svietim teraz troma trubicami. Uz nabijam fotak za chvilu prilozim aktualne foto :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod Belial » Pia 26. Mar 2010 21:12:09

Matej píše:Tak som dokupil este jednu osvetlovaciu rampu, tentokrat na 2 trubice, je to Resum a zohnal som aj tie philips trubice 865 plus som tam prihodil tu tropical red trubicu co som mal, cize dokopy svietim teraz troma trubicami. Uz nabijam fotak za chvilu prilozim aktualne foto :)

Nechcem ťa strašiť, ale ja s Resun-om nemám dobré skúsenosti. Asi po pol roku mi tak začali hučať tlmivky, že som ho musel vymeniť... :ne
Obrázok užívateľa
Belial

Images: 7
Has thanked: 7 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod Matej » Pia 26. Mar 2010 21:21:36

Belial píše:
Matej píše:Tak som dokupil este jednu osvetlovaciu rampu, tentokrat na 2 trubice, je to Resum a zohnal som aj tie philips trubice 865 plus som tam prihodil tu tropical red trubicu co som mal, cize dokopy svietim teraz troma trubicami. Uz nabijam fotak za chvilu prilozim aktualne foto :)

Nechcem ťa strašiť, ale ja s Resun-om nemám dobré skúsenosti. Asi po pol roku mi tak začali hučať tlmivky, že som ho musel vymeniť... :ne

Ked bude hucat tak ho zahodim a bude :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod Stero » Pia 26. Mar 2010 21:29:24

No snáď nebudú problémy, ako si stým spokojný?
Obrázok užívateľa
Stero

Images: 24
Has thanked: 41 times
Been thanked: 62 times

Poslaťod Matej » Pia 26. Mar 2010 21:31:03

Stero píše:No snáď nebudú problémy, ako si stým spokojný?

No bezi to par hodin takze zatial pohoda, ale hreje sa citelne viacej ako ta Hailea co tam mam :)

Ja neviem ci som nafetovany alebo co, ale za nic na svete si neviem spomenut kde sa pridava obrazok do galerie, zachrante ma niekto :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod Stero » Pia 26. Mar 2010 21:35:57

Ak chceš vložiť foto do svojej galérie tak ,hore si zvol Užívateľsky panel potom Nastavení a správa galerie potom Spravovat alba a nahrávat obrázky potom Upraviť (výtvor si album)a potom Nahrať obrázok

Pokial chceš vložiť foto do príspev ku tak pod textom maš pole Pripojiť prílohu a tam máš Názov súboru a vedľa neho Vybrať súbor (pohľadaj si ju vo svojom PC). Nakoniec odoslať
Obrázok užívateľa
Stero

Poslaťod Matej » Pia 26. Mar 2010 21:41:11

Tak to skusme, tu je aktualny stav, pridane dve trubice, pridany piesok na spodok, uz je to zakryte sklom, 4 korene anubiasu, jeden je na koreni priviazany rybarskym silonom, prehadzane su aj kamene, este mam vo vedre nalozeny jeden koren nech sa vyluhuje, ten pojde niekde do stredu a oblozit kamenmi :) filtracia zatial rovnaka, cakam kym pride hlavica a ten molitan.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod Stero » Pia 26. Mar 2010 21:48:29

No musíš sám uznať že to vyzerá podstatne lepšie, mne tam už chýbajú len tie ryby a filter. Koreň by som tam nedával - je to síce pekná dekorácia ale koreň mení dlho vlastnosti vody ktoré vyhovuje Americkým cichlidám a naopak nevyhovuje Africkým
Obrázok užívateľa
Stero

Poslaťod Matej » Pia 26. Mar 2010 21:51:38

Stero píše:No musíš sám uznať že to vyzerá podstatne lepšie, mne tam už chýbajú len tie ryby a filter. Koreň by som tam nedával - je to síce pekná dekorácia ale koreň mení dlho vlastnosti vody ktoré vyhovuje Americkým cichlidám a naopak nevyhovuje Africkým

No snazil som sa aby to vyzeralo lepsie, takze kazda pochvala ma vyrazne potesi :) Ja ti neviem, skusim ten koren poriadne vymocit, mozno ho trosku vyvarim a snad to nebude take kriticke. Mozes mat ale pravdu, skusim popozerat na nete ake su s tym skusenosti pretoze mam v plane tam nasadit tropheusov. Chcem tam ale mat aj jednoho, mozno dvoch velkych prisavnikov(sumcov) L200 alebo nieco take, a k nim sa ten koren odporuca... tak neviem teraz.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

PredchádzajúciĎalší

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť