Zdravim vsetkych potreboval by som poradit s vyberom noveho akvaria som laik viem o rybkach dost malo ale niekolko rokov som mal bezne rybky ako gupky mecune a podobne a teraz sa k tomu chcem vratit kupit si nove
akvarium a vsetko co k tomu patri a rozhodol som sa pre cichlidy tie by som chcel najviac no som velmi obmedzeny priestorom lebo by som chcel akvarium umiestnit na policku v skrinke myslim ako to mam v izbe celu tu stenu so skrinami a podobne, rozmer otvoru je 76x30x35 cize to akvarium by malo byt kusok mensie ako ten otvor. Chcel by som akvarium s prednou zaoblenou stranou vydel som to minule v akvaristike a velmi sa mi to zapacilo viacej ako s obycajnou prednou stranou, rozhodol som sa pre tuto variantu
- Kód: Vybrať všetko
http://www.shopakva.sk/akvarium-pearl-ovalne-60x30x30cm-45l-p-1103.html
no je to iba 45 L a neviem zda sa mi to dost male pre cichlidy no je to len moj nazor tak by som prosil o rady ci to staci alebo by som mal pozerat po niecom vecsiom ale v ramci tych mojich rozmerov. A tie cichlidy by som chcel take tie mensie aspon tak 3 druhy plus dvojicu takych vecsich aby vinikali v akvarku, nechcem velmi tie obrovske co som par krat videl aby mali dost priestoru v akvariu.