admin píše:Keď sme pri tom kŕmení kto z vás kŕmi aj živou artémiou? Väčšina z vás asi nie, lebo liahnuť žiabronožku soľnú ( artémia) pre pár rýb sa asi moc nevypláca.

V zahradnom domceku ktory momentalne prerabam na taku mikro chovnicku mam nachystane akvarka zatial o objeme nieco vyse 2000 litrov, ale tie su bez ryb zatial. Ked to bude cele hotove tak pocitam, ze tam vojde nieco viac ako 5000 litrov a k tomu adekvatne ryb.
  V zahradnom domceku ktory momentalne prerabam na taku mikro chovnicku mam nachystane akvarka zatial o objeme nieco vyse 2000 litrov, ale tie su bez ryb zatial. Ked to bude cele hotove tak pocitam, ze tam vojde nieco viac ako 5000 litrov a k tomu adekvatne ryb.

admin píše:Ja som tiež takto liahol artémiu akurát že som to mal v PET flašiach. Odrezal som jednú 2l PET flašu do jednej tretiny. To slúžilo ako stojanček. Z druhej PET flaše som odrezal dno a opačne som ju vložil do prvej flaše. Vo vrchnáku som vyvŕtal otvor na hadičku na ktorú som nasunul vzduchovací kameň.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť