Ahoj Enďus, akvárko vyzerá zaujímavo. Som zvedavý koľko ti vydrží ten trs v akváriu. Počítam, že čoskoro bude na X častí plávať po nádrž. Všimol som si, že kŕmiš SAKom. Ako si s ním spokojný?
Ahoj Rostratusi, ten růžkatec jsem musel radikálně probrat, roste jak blázen a byla ho plná půlka akva. Navíc v něm byly nějaký zbytky ricie a ta taky rostla jak šlak, ale tu už jsem snad vybral všechnu, to je taky pěknej shit Jinak já jsem se SAKem spokojenej. Krmím s ním jak doma malawky, tak v práci Tanganiku, i když jenom občas, v tanga krmím hlavně mraženky.
Peter, já krmím SAKem taky moje Malawi (hapky+yellow) a naprostá spokojenost...krmení střídám...jeden den mrazený a druhý den granule SAK....občas jim dám Sera vipan....SAK je super krmivo, nekalí vodum nebobtná.....
Tak po zhruba 3 týdnech hlásím další várku malých julidek. Ty 3 kousky z minulého "vrhu" mají nějakých 5mm. Tentokrát se vyrojilo julidčat víc, asi tak 6-8 kousků.
Ticho závidím...moje julidky nič a nič práve som na ne mrkol, majú sa jeden párik pekne k sebe, ale výsledok žiadny...škoda a pri tom malé julidky sú také chutné