Kamene do akvaria

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Kamene do akvaria

Poslaťod Rostratus » Sob 29. Aug 2009 8:05:44

( táto téma bola presunutá zo starého fóra)

slamo

Ahojte idem prerabat nanovo svoje akvarium a chcem tam dat neake zaujimave kamene. poradte kde zohnat neake pekne.

Administrátor

To záleží aké by si chcel... Tu u nás v okolí sú pekné. Prídi si zobrať.

romco

ked to bude aktualne mozno sa ozvem a prisiel by som nieco zobrat...este nemam ani predstavu ake by som chcel....musim sa ist prejst aj okolo Vahu ci mi nepadne nieco do oka...............

Administrátor

Ja som kedysi trošku riedil kamene vo svojej 1350 litrovke takže ešte mám niekde pár kameňou očistených tak by sa niečo našlo pre teba... ale musel by som potom pozrieť.

Karlowatz

Nelepil niekto z vás kamene na sklo akvárka? Aké s tým máte skúsenosti?

Administrátor

No ja som to uz skusal. Bolo to moje uplne nove pozadie do akvaria. Dal som si narezat sklo velkosti zadnej steny akvaria a na to som naliepal silikonom kamienok za kamienkom. Vysledok nebol az taky zly ale bolo to dost tazke a bal som sa, ze sklo prasknePrikladam aj foto co som vyhrabal z archivu [Karlowatz 2009-06-25 20:39:26]:Nelepil niekto z vás kamene na sklo akvárka? Aké s tým máte skúsenosti?

Obrázok

romco

lepsie a hlavne aj viac tvarovatelne je asi z polistirenu a urcite aj lahsie...

Karlowatz

Nevyzerá to zle.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Re: Kamene do akvaria

Poslaťod Rostratus » Ned 04. Okt 2009 21:34:22

Nieje to najhoršie, ale z bridlice by to bolo určite krajšie.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 72 hostia