Belial píše:Chalani nevšimli ste si náhodou, či tam mali geophagus taeniopareius?

) zostave sa plánuje ďalšia cesta. Bude ešte dlhšia, pravdepodobne až do Vivária Mělník, samozrejme so zastávkou v Sklorexe... Podobne ako aj ostatní, aj ja som ostal touto predajňou očarený - a to doslova. Perfektný výber vzácnych rýb a vôbec všetkého, čo súvisí s akvaristikou...
 ) zostave sa plánuje ďalšia cesta. Bude ešte dlhšia, pravdepodobne až do Vivária Mělník, samozrejme so zastávkou v Sklorexe... Podobne ako aj ostatní, aj ja som ostal touto predajňou očarený - a to doslova. Perfektný výber vzácnych rýb a vôbec všetkého, čo súvisí s akvaristikou...  Tak isto perfektný prístup personálu a hlavne p.majiteľa... Teším sa na ďalšiu návštevu aj napriek 1350km a 24hod za volantom...
  Tak isto perfektný prístup personálu a hlavne p.majiteľa... Teším sa na ďalšiu návštevu aj napriek 1350km a 24hod za volantom...  

Kazdopadne zrovna nemeli nejakou supr nabidku ryb, par kousku bylo neoznacenych, ale hlavne jsem necekal, ze budu prodavajiciho poucovat jak poznat samicku od samce u kancika zelenookeho
 Kazdopadne zrovna nemeli nejakou supr nabidku ryb, par kousku bylo neoznacenych, ale hlavne jsem necekal, ze budu prodavajiciho poucovat jak poznat samicku od samce u kancika zelenookeho  a pri dotazech na krunyrovce mi bylo zdeleno, ze to neni jeho silna stranka a kolega tu neni ... ale samozrejme jinak prostory i nadrze jsou velke a hlavne byli ciste.
 a pri dotazech na krunyrovce mi bylo zdeleno, ze to neni jeho silna stranka a kolega tu neni ... ale samozrejme jinak prostory i nadrze jsou velke a hlavne byli ciste.  ....
 ....

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť