Ono každý jeden kus je jedinečný a nedá sa s istotou povedať či by to fungovalo alebo nie. Vyskúšať to môžeš, sleduj ich a ak by bola jedna skupina utláčaná tou druhou, treba zakročiť... Osobne ti prajem, aby ti to fungovalo.
Tak ja to teda skusim este tohto tyzdna.Do konca marca ich odpozorujem a bduem pridavat info,ze akos a im dari,co robia ci sa znasaju.Od konca marca to bdue na svagrovi.Tiez je akvarista,ale on je na rastlinne akvaria.No mam dost casu zaucit ho.Verim,ze to pojde a bdue fungovat. Admin buducnosti to velke akva bude cista Tanganika.Nic ine uz nechcem.Ryby mozno nenesu tolko farebnosti,okrem Tropheusov,ale je na nich vzdy co obdvivovat
Tak nadrz som trocha poprerabal,vymenil dno za kremicity piesok frakcie 0,6-1,2 z mauntfildu.mam tam 9xtropheus Moliro,5x Labidochromis caeruelus,1x Julidochromis Marlieri,2xAncistrus sp,2xGibiceps, a asi nie velmi dobre,ale 3x Cyphotilapia Frontosa. Tie 3 som tam veklmi nechcel davat,ale nevedel som co s nimi.No ekd sa najde niekto co by sa ich ujal,urcite s tamat pojdu.Neskor dam aj foto nadrze.
Byku1984 to máš sice naprostou pravdu, ryby se nevyhazují....ale stejně bych chtěl to Tvoje 260 litrové AQ vidět. Máš tady někde fotku? To AQ musí být pěkná "rybí polévka". Osobně gibouši ven, všechny ryb dna ven, yellow ven...a udělal bych to čistě pro Trophs a na dno bych dal jen eretmodíky. Jo Trophs aspoň 20 ks.....9ks je málo.....při pravidelné výměně vody může takovéto hejno fungovat........
Chcem sa opýtať či má vôbec zmysel rozmýšľať (aspoň teoreticky) nad tým, že by do svojho akva mohol prikúpiť na spestrenie nejaké tropheusi? viewtopic.php?f=26&t=364&start=10 Ak áno tak akú formu a v akom počte?
Ahoj do tvojho akva ( 268 litrov) by si mohol dať cca 12-15 ks Tropheusov napr. T.duboisi, poprípade aj iné. Podmienka je, aby si nádrž nezahádzal kameňmi, ale dal tam iba jeden väčší kameň, aby mali čo najviac priestoru na plávanie.