Reklama

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Reklama

Poslaťod Pito » Str 10. Feb 2010 13:21:51

Ked si tak citam rozne clanky, niektori akvaristi nejak casto pouzivaju vyrok 'nerob reklamu"
Ja osobne si myslim, ze dobry ,alebo zhanany tovar si zasluzi reklamu. Ved sa pozrite na televizne reklamy ,co vsetko chvalia a pritom to stoji za h....! Nemusime behat po nete a byt nespokojny s tym co sme si objednali. Ked je niekto s niecim spokojny, tak nech si to nenechava pre seba :hand
Obrázok užívateľa
Pito

Images: 75
Has thanked: 14 times
Been thanked: 27 times

Reklama

Re: Reklama

Poslaťod kofola » Str 10. Feb 2010 13:29:37

:lol: :lol: Pito ak myslis formulku "nerob mu reklamu" tu na fore, tak ide o nieco ine. Je to automaticky vygenerovane, akonahle napises tu do fora meno jedneho chovatela africkych cichlid z Bytce alebo ak napises nazov jeho www stranok. Cize akonahle napises hocikde do prispevku toto meno a das odoslat, tak v tvojom prispevku bude namiesto jeho mena text "nerob mu reklamu". Preco to tak je ti moze vysvetlit Admin, ak bude chciet.
Ozaj Admin funguje to tak aj ked napisem meno jeho manzelky?
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod Rado » Str 10. Feb 2010 14:44:01

Ak nechceš niekomu, alebo niečomu robiť reklamu, môžeš danému akvaristovi poslať súkromnú správu a je to. Súhlasím však s tebou Piťo v tom, prečo si neporadiť ako kde čo zohnať výhodnejšie a vyhnúť sa kúpe nejakého "braku" :angry .
Obrázok užívateľa
Rado

Images: 8
Has thanked: 4 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod Aldebaran » Str 10. Feb 2010 15:11:23

Takto- admin, pokiaľ viem, nemá problém s odkazmi na rôzne e-shopy alebo inú reklamu, pokiaľ je v rámci toho ako píšete- vymieňania skúseností, kde nakúpiť najlepšie, skrátka "nekomerčná" reklama.

Formulka "nerob mu reklamu" je, ako písal kofola, automaticky nastavená, funguje ako určitý ban ale len na jednu stránku a jedno meno, admin má svoje dôvody. Všetko ostatné, pokiaľ neprekračuje mieru slušnosti, sa necenzuruje.
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod kofola » Str 10. Feb 2010 15:28:05

Rado píše:Ak nechceš niekomu, alebo niečomu robiť reklamu, môžeš danému akvaristovi poslať súkromnú správu a je to. Súhlasím však s tebou Piťo v tom, prečo si neporadiť ako kde čo zohnať výhodnejšie a vyhnúť sa kúpe nejakého "braku" :angry .

Ano mozes mu poslat sukromnu spravu, pokial by tu bol registrovany a chcel by sa s nami o nieco podelit. On tu registrovany nie je a nechce mat s portalom nic spolocne, tak preco by chcel mat portal nieco spolocne s nim?
Obrázok užívateľa
kofola

Poslaťod Pito » Str 10. Feb 2010 17:17:34

kofola,som za, v niektorych pripadoch,ale su ludia ktori si prv pozru , co ako funguje,az tak sem hodia svoje nazory a pripomienky. Dajme im sancu , neodsudzujme hned, ak nie su na portali. Myslim ze ten portal nie je len pre nas ktori sme registrovany, ale ma pomoct vsetkym . ci sa zaregistruju alebo nie, je to ich rozhodnutie. :hand
Obrázok užívateľa
Pito

Poslaťod Aldebaran » Str 10. Feb 2010 17:30:06

Pito píše:kofola,som za, v niektorych pripadoch,ale su ludia ktori si prv pozru , co ako funguje,az tak sem hodia svoje nazory a pripomienky. Dajme im sancu , neodsudzujme hned, ak nie su na portali. Myslim ze ten portal nie je len pre nas ktori sme registrovany, ale ma pomoct vsetkym . ci sa zaregistruju alebo nie, je to ich rozhodnutie. :hand

za normálnych okolností máš pravdu, tento konkrétny prípad je ale trošku iný. Dôvodom cenzúry nie je to, že dotyčný sa neregistroval na portál, vôbec nie...Ale ja a nakoniec ani kofola nie sme kompetentní vyjadrovať sa o detailoch, ak admin bude chcieť, urobí to sám, každopádne dotyčný pán šancu dostal (tuším, že viackrát dokonca) a vždy to skončilo, povedzme že nepekne, preto sa admin odhodlal k takémuto kroku.

Ako som už povedal, je to pokiaľ viem jediný takýto prípad, neviem o nikom inom, kto by bol takto cenzurovaný...
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod jovan » Str 10. Feb 2010 18:09:26

Ja som si všimol zase ,že minimálne dve mená odtiaľto "odskočili" napriek tomu,že tu boli dosť dlho.Človek by mal mať slobodnú vôľu pri braní takýchto poviem malých zodpovedností.Na druhej strane však ak sa už niekto raz rozhodne,tak by sa nemal na to :moon :moon :moon len tak,bez mmú,búu...Takže ak niekto nechce za niekoho kopať tak nech.Pravdepodobne má na to svoje dôvody. :talk
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Poslaťod kofola » Str 10. Feb 2010 19:15:56

Aldebaran píše:
Pito píše:kofola,som za, v niektorych pripadoch,ale su ludia ktori si prv pozru , co ako funguje,az tak sem hodia svoje nazory a pripomienky. Dajme im sancu , neodsudzujme hned, ak nie su na portali. Myslim ze ten portal nie je len pre nas ktori sme registrovany, ale ma pomoct vsetkym . ci sa zaregistruju alebo nie, je to ich rozhodnutie. :hand

za normálnych okolností máš pravdu, tento konkrétny prípad je ale trošku iný. Dôvodom cenzúry nie je to, že dotyčný sa neregistroval na portál, vôbec nie...Ale ja a nakoniec ani kofola nie sme kompetentní vyjadrovať sa o detailoch, ak admin bude chcieť, urobí to sám, každopádne dotyčný pán šancu dostal (tuším, že viackrát dokonca) a vždy to skončilo, povedzme že nepekne, preto sa admin odhodlal k takémuto kroku.

Ako som už povedal, je to pokiaľ viem jediný takýto prípad, neviem o nikom inom, kto by bol takto cenzurovaný...

Jasne neriesme to. Ak Admin bude chciet povie preco to tak je. Pito odpoved na tvoj prispevok znie: Ano samozrejme si tu radime a mozme davat odkazy na rozne stranky. Len na tuto jedinu stranku sa ti sem odkaz nepodari vlozit a zmier sa s tym. Proste to tak zatial je.
Obrázok užívateľa
kofola

Poslaťod Pito » Pia 12. Feb 2010 17:02:43

respektujem vase nazory , ste tu dlhsie evidovani ako ja, a urcite lepsie poznate dotycny problem. pokial sa to jedna o konkretnu stranku tak je to .o.k :hand
Obrázok užívateľa
Pito

Ďalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia