Vyskusam a uvidim. Paci sa mi ze na stranke vyrobcu je pri kazdom krmive uvedene zlozenie. Taktiez je zaujimave jemne odstupnovanie velkosti granulatov od 00 az po 4.
,,,bohužel nechci tratit čas namáčením slavného Saku(to by trvalo stejnou dobu co ho pak krmit -krmím půl hodiny,,,),když mohu v klidu použít vločky (mj.od této změny nemají tlamy problémy se zažíváním.).Krmil jsem to dost dlouho a už nechci.Ps:dělám to pro ryby,jsou evidentně lepší od té změny,,,calibos píše:Vlastik píše:Sak jsem krmil poměrně dlouho,už ho nepoužívám-hlavně chovné ryby nadmíru tloustly a špatně se skladovalo delší dobu.Krmit jej dospělcům kteří ho ještě neměli je také risk,často je to nafouklo,,,
já sakem krmím dělám si směs saku green a saku energy... hrubost 1 nebo 2.... nikdy jsem s tím problémy neměl že by se rybky nafukovaly.... u granulek se je doporučuje nechat trochu rozmočit v nějaký nádobce a pak je dát rybkám... pak by se po tom neměly nafukovat... neboť už jsou granulky po namočení v nějaký nádobce nafoukle tak už se nenafouknou rybce v břichu...
Vlastik píše:bohužel nechci tratit čas namáčením slavného Saku(to by trvalo stejnou dobu co ho pak krmit -krmím půl hodiny,,,),když mohu v klidu použít vločky (mj.od této změny nemají tlamy problémy se zažíváním.).Krmil jsem to dost dlouho a už nechci.Ps:dělám to pro ryby,jsou evidentně lepší od té změny,,,
,,,no,nenapsal jsem to přesně,,,krmím vločky(4 druhy) od úplně jiného výrobce.kofola píše:Vlastik píše:bohužel nechci tratit čas namáčením slavného Saku(to by trvalo stejnou dobu co ho pak krmit -krmím půl hodiny,,,),když mohu v klidu použít vločky (mj.od této změny nemají tlamy problémy se zažíváním.).Krmil jsem to dost dlouho a už nechci.Ps:dělám to pro ryby,jsou evidentně lepší od té změny,,,
Teda krmis dalej SAKom, len namiesto granul pouzivas vlocky? Alebo tomu zle rozumiem.?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia