admin píše:Tak dnes som obehal všetky možné drogérie a lekárne. Na moje prekvapenie som mal problém zohnať peroxid. V drogériach som sa stretol s tým, že to už dávno nemávajú. V lekárňach buď nemali alebo ak áno tak len 3% peroxid. Nakoniec som našiel jednu lekáreň kde mali 30% peroxid, ale ten mi nechceli predať, že je na predpis ! Skoro ma vystrelo. Nakoniec som ju ukecal a bohužial nemala malé balenie ale iba 1 litrovú fľašu, ktorú mi nechcela rozliaťTak som nakoniec aj to kúpil za 5,- Eur. Takže keď niekto bude chcieť rád mu odlejem, lebo takéto množstvo bude mať na 10 rokov
Ono technický peroxid v tomto období je ťažko zohnať,pretože poľovníci ho používajú na bielenie kostí trofejí.Navyše výroba chemikálí sa začína až koncom januára ,takže chce to trpezlivosť a čakať.Ja som tiež na tenko ale mám už objednaný.Neboj rok ti nebude trvať kým ho spotrebuješ,môžeš ho použiť aj ako prevenciu pri výmene vody,transporte,dezinfekcii nádrže....
Tak som nakoniec aj to kúpil za 5,- Eur. Takže keď niekto bude chcieť rád mu odlejem, lebo takéto množstvo bude mať na 10 rokov 
ale nejak mi nezabera lebo pred nedavnom sa mi obnovila choraba ta o ktorej som pisal a na bezne pripravky nereaguje a tak som skusil entizol ale toto sem nepatri