Zdravím vsetkych , rozmýšľam o kúpe vonkajšieho filtra a rozhodujem sa medzi sera fil bioactive 250 a jbl cristalprofi900 chcel by som vas poprosit o vase nazory a skusenosti s tymito konkretnymi znackami , do buducnosti rozmyslam o vacsom akvariu ale iba do 300 litrov vzhľadom na miesto. za vase nazory vopred ďakujem
z tých čo si vybral by som skôr bral ten jbl cristalprofi900 ak teda neuvažuješ o inej značke tam by sa dalo ešte vyberať medzi fluval 305 alebo eheim ecco comfort 2236, podľa mňa trošku lepšia kvalita - čo by tedy šlo na tvoje akva do 300 l.
fluval 305 vloženo: 29.01.2010 18:08 NABÍDKA - kdo byste mnněl zájem o nový tento vnější filtr tak ho mají u nás v Kaplici za 1375kč někde se likvidovali sklady tak ho prodejce sehnal já si tu koupil dneska fluval 405 za neuvěřitelných 1753kč jestli á někdo zájem kontaktujte mne na neolamprologus1@seznam.cz mohu ho zakoupit a odeslat na dobírku . neolamprologus1@seznam.cz
Neuvěřitelná cena, nějakých 50 Euro za Fluval 305 a 65 Euro za Fluval 405
ja som radšej za lepšiu filtráciu najmä pre menšie akva, ako mať neskôr ptoblémy okolo 200l akva je naozaj vhodné F.205, nad 200l určite dať radšej F.305, nemusíš sa obávať že by si mal z toho potom práčku...je to v pohodičke. A počítaj s tým čím viac krát sa ti voda vo filtry otočí tým lepšiu bude mať kvalitu a menej dusičnanov.
Junaksk píše:bodis: nechapem presne co tym myslis 205-ka je o 20-30 eur lacnejsia a ja som to mal v cene kompletu
on to zrejme myslel tak, že za tú cenu čo uvádzal v tom príspevku hore (50 eur za 305) nekúpiš ani 205-ku novú na Slovensku, čo si myslím, že je pravda, lebo osobne mi tie fluvaly prídu strašne drahé, všetko vyše 100 eur...