Ako casto treba krmit ryby?

Diskusia o kŕmení cichlíd

Re: Ako casto treba krmit ryby?

Poslaťod Jirkaa » Štv 19. Nov 2009 23:35:42

admin píše:
ollisvk píše:nemyslim si, ryby vo volnej prirode nemaju pravidelnu stravu, preto som natoru ze krmit dospelke jedince 2 krat tyzdenne no aj 3 krat je v poriadku.1. nepotrebujem aby uz viac rastli, 2. ked su hladne su viac cule ako najedene, 3. nehovorim o ,malych rybach ktore sa vyvijaju a tiew sa musia krmit 3-5 krat denne. robil som vyse roka v jednej chovni v turcianskych tepliciach pokial som neodisiel do neemcka a tam som sa nieco naucil

Akurát na niečo podobné odpovedal do témy s názvom HLADOVKA. Ja som práveže opačného názoru ako ty. Kŕmim ich každý deň. Veď priamo v jazerách kde ryby žijú tiež nedržia hladovku a trávia celý čas hľadaním krmiva a jeho požieraním.

Admin: neco podobneho mozna stejne jsi odpovidal v topicu HLADOVKA :D :D .....
Obrázok užívateľa
Jirkaa
V.I.P. člen
V.I.P. člen

Images: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Reklama

Poslaťod kofola » Pia 20. Nov 2009 6:41:38

Ja osobne nemam skusenosti a amerikou, takze tu dajte za pravdu Stiffovi. Co sa afriky tyka, tam ti mozem z vlastnej skusenosti povedat, ze u ryb, ktore cakaju na potravu a nie a nie sa k nej dostat narasta agresivita, ktora konci casto umrtim niektorej z ryb.
Ved povedzme si otvorene, kolki z nas su nervozni ked su hladni? S rybami je to rovnako.
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod Stero » Štv 28. Jan 2010 12:51:17

Ja sa snažím podla okolnosti kŕmiť aspoň 3x za deň ale stane sa že je deň keď dostanú len raz. Na druhý deň my dobreže nepovyskakujú a rvú sa ako besne. Hlad je sviňa :chuckle :chuckle :chuckle
Obrázok užívateľa
Stero

Images: 24
Has thanked: 41 times
Been thanked: 62 times

Poslaťod Rado » Štv 28. Jan 2010 13:55:14

Ja dávam mojim rybám 2 až 3x denne. Väčšinou 2x, ráno a večer. Granule Sera denne, mrazený cyklop každý 2deň a šalát podľa toho ako často sa k nemu dostanem - 1x za týždeň. No a keď je tma tak hodím prísavníkom pár veľkých granúl od Rataja. Množstvo je také pokiaľ vidím, že nič neostáva, alebo to nepadá a neostáva na štrku. No a ďalším indikátorom kŕmenia je môj malý syn, s ktorým je dávka a časovanie "individuálne" podľa "jeho potreby" 8-) .
Obrázok užívateľa
Rado

Images: 8
Has thanked: 4 times
Been thanked: 14 times

Predchádzajúci

Späť na Kŕmenie cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 13 hostia