V prílohe prikladám foto. Ospravedlňujem sa za nekvalitné foto. Je to fotené cez koreň a ikry boli dosť ďaleko od skla.
V prílohe prikladám foto. Ospravedlňujem sa za nekvalitné foto. Je to fotené cez koreň a ikry boli dosť ďaleko od skla.
To je naozaj prekvapenie - keď som ich nedávno videl, boli naozaj ešte malé na výter...
Mňa pri podobnej veľkosti takto už dávnejšie prekvapil výterom párik p. managuensis. A dokonca som mal z toho výteru aj mladé.
Ak ti ikry do zajtra nezbelejú, alebo ich niektorý z rodičov nevyžerie, je tam veľká šanca na mladé.. Ak chceš skúsiť odchov, tak ich vyber, alebo odsaj.admin píše:Ahoj áno to sú tie. Včera som pridal nové zeolitové skaly a dnes som menil vodu. Sledoval som ryby ako sa správajú a zrazu vidím, že si párik týchto rýb urobil priestor pod tou vloženou skalou, kde sa vytreli.
gratulujem.admin píše:Je to prvý výter tak to nechám ešte tak, chcem vedieť či si ich rodičia ustrážia, alebo poprípade nezhnijú. Jedna taká otázočka: koľko dní zhruba trvá dokým sa z ikier rozplávajú mladé rybky? Dík za info.

Pri afrikách si počkám minimálne 3 týždne. Hehe
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia