Já nemám vůbec v plánu nějaké množení. Aby se mi to nepřerybnilo, tak mám dost dravců, kteří to do budoucna vyzobou. Už jsem viděl i malého demasonka, ale je pryč.
Nedávno som bol na návšteve u admina a môžem povedať, že akváriá sú veľmi pekné. Frontosy sú veľmi zaujímavé ryby, ale dúfam že ma tu nikto neukameňuje keď poviem, že sa teším na ameriku v tej 1350tke...
Super Aqua, naozaj je vidiet, ze si uz nejake to pozadie spravil, ked som pozrel tu fotku, mal som pocit ako by som videl zaber videa potapaca v Malawi ci Tanganike, to pozadie je naozaj velmi realisticke, jedno z naj...ktore som doteraz videl...
Ďakujem za pochvalu. Pozadie som navrhoval tak, aby splnil môj účel a chodili sa tam trieť frontózy. Účel som dosiahol, lebo dominantný samec zaujal pozíciu v pozadí a občas k nemu chodia na návštevy 2 samičky. Bohužial z mladých nič nemám, lebo v takej nádrži ich nedokážem odchytiť. Raz sa mi podarilo jednu samičku odchytiť a čoskoro budem mať niekoľko kusov mladých. Ostatné nechávam na prírodu....aj keď nerád.