375l - Akva pre menšie cichlidy zo strednej ameriky

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Re: 375l - Akva pre menšie cichlidy zo strednej ameriky

Poslaťod simon » Str 01. Máj 2013 21:19:58

Parádny záber. :claps: Príkladná rodičovská starostlivosť. :mrk
Obrázok užívateľa
simon

Has thanked: 37 times
Been thanked: 19 times

Reklama

Poslaťod Walcott » Sob 12. Okt 2013 18:35:52

Táák po dlhšej dobe a opäť hlásim len s priebežným info. Na foto som nemal čas. Akvarium samozrejme stále existuje len osádka sa trošku zmenila, lepšie povedané zredukovala, kedže dominantne citrony postupne vykynožili všetky ostatné ryby, bud priamo uštvaním alebo ich nepúšťali k žrádlu. Pravidelne sa vytierajú cca 1x do mesiaca no malé si vždy po rozplávaní požerú. Starostlivosť o akva je teraz slabšia kedže som si našiel prácu vo zvolene a domov chodím len cez víkendy, takže som aj rád že mám momentálne "len" dve ryby, aspon tak rýchlo nenašpinia a pod. Tak aspon takto stručne info ako to vyzerá :hi
Obrázok užívateľa
Walcott

Has thanked: 0 time
Been thanked: 7 times

Poslaťod Walcott » Štv 15. Jún 2017 14:14:26

Po menšej dobe, cca 4 roky :D by bolo dobré aj dat nejaké nové info, akvarko stále mám, osadenstvo v nom tvorí párik citronov už pá rokov osamote, pekne si nažívajú, samec je už ako malý kapor :D Kedže žijem už v podstate vo zvolene, k akvarku sa dostanem len cez víkendy ale to si žije už roky svojim životom. Ak ryby zahynú, čo môže byt o rok alebo aj o 5 bude akva na predaj, aby rodičom nezavadzalo, ja si hádam raz už vo vlastnom zariadim niečo poriadne, samozrejme pre cichlidy.
Obrázok užívateľa
Walcott

Has thanked: 0 time
Been thanked: 7 times

Predchádzajúci

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 52 hostia