AkvaTera Trnava

Upútavky na rôzny akvaburzy, alebo výstavy, ktoré sa budú konať.

Re: AkvaTera Trnava

Poslaťod Nawi » Ned 29. Sep 2013 19:54:05

Aquarista píše:chlapi skočím vám do témy, na akvateru do KE nejdete nikto ?

946295_635776886434961_806807539_n.jpg

téma ku Košickej burze už je založené,prikladám link na tému viewtopic.php?f=66&t=729
inak na košickej akvatere som bol.
paloi píše:Nawi, konečne sme sa zoznámili. Som rád, že to hádam po 2 rokoch konečne vyšlo. Možno som sa Ti zdal "prudko inteligentný", ale po 2 nociach, strávených v aute, nadopovaný Malborkami, Retbulom a trojeurovými kávami z automatu, som ani nemohol inak vyzerať. Za normálnych okolností som aj ja pomerne normálny priemerný občan. Predchádzajúcu noc som sa na Teba pripravoval, ako Ťa najprv strašne vytočím mojimi rečami a až potom prezradím moju identitu. No nevadí, prídem zamaskovaný na nejakú inú burzu a znovu Ťa prekvapím

Tiež som rád že nám to osobné stretnutie už konečne vyšlo,to nachytanie ti možno vynde nabudúce :lol: alebo sa nebudúce budem tváriť že nič a pokúsim sa vytočiť :-)
ale nie,stretnutie bolo fajn,či už s tebou s Juskom a ostatnými.
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Reklama

Poslaťod jusko » Pon 30. Sep 2013 5:48:14

paloi píše:Jusko, už na burze som Ti vravel, nie je problém "O.S.I.", ale "vločky". Zobral som len 10 ks vločiek, ryby po nich išli. Ale ten svinčík, čo im uletel od papule, už nikto nevyzbiera. Moja najmenšia ryba má 9cm. Ani tá už neminula energiu na také odrobinky. Ale nevadí, ja to skŕmim. Spravím z vločiek granule. To je podobné ako Adminov aligátor. Kvôli 2cm gupke už ani neotvorí papuľu ;)

Ja Ti ale nič nevyčítam, veď Ty nie si výrobca. Dúfam, že si nemyslíš, že som naštvaný. Vôbec nie. Len podávam informáciu :hand

OK.
Obrázok užívateľa
jusko

Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Poslaťod Minomino » Pia 17. Jan 2014 19:18:07

Najbližšia AkvaTera Trnava sa uskutoční 6.4.2014

Srdečne vás pozývame 6.4.2014 na bezkonkurenčne najväčšiu Akvaristicko-Teraristickú predajnú výstavu na Slovensku – AkvaTera Trnava.

V snahe podporiť chovateľstvo akvaristických a teraristických zvierat organizujeme už niekoľko rokov predajnú výstavu AkvaTera Trnava. Stretávajú sa tu chovatelia zo Slovenska, Čiech, Maďarska, Poľska a Rakúska aby vystavili svoje zvieratá možným záujemcom o ich kúpu. Taktiež ponúkajú aj chovateľské pomôcky a iný užitočný tovar pre chovateľov.

Akvaristicko-teraristická predajná výstava AkvaTera Trnava sa uskutoční 6.4.2014 od 9:00-14:00. V osvedčených priestoroch Mestskej športovej haly (Športový areál AŠK Slávia) GPS: 48°22′57.71”N / 17°35′12.88”E, ktorá poskytne priestor veľkému počtu návštevníkov a predávajúcim na 240 stoloch!

Po úspechu z predošlých akcií bude opäť možnosť sa vyfotografovať s exotickým hadom alebo jašterom. Fotografie zhotovené profesionálnym fotografom vám na mieste aj vytlačíme.

Návštevníkom bude k dispozícií bezplatná chovateľská poradňa, kde skúsení chovatelia ochotne poradia začínajúcim chovateľom ako sa starať o svojich nových miláčikov.

Vstupné:
Deti do 6 rokov vstup zdarma
Zdravotne a telesne postihnutí vstup zdarma
Dospelí – 2,- €
Študenti, dôchodci (nad 62 rokov) a ostatní – 1,- €
Predávajúci (stôl + 1 predávajúci) – 6,- €

Bližšie informácie dostanete na akvateratrnava@gmail.com, mobil: +421 903 950 572, ICQ: 246791210, www.akvatera.sk
Obrázok
Minomino

Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Poslaťod Minomino » Pon 24. Mar 2014 15:23:59

aktualne je vsetkych 300 stolov obsadenych. Napriek tomu ze sme zvacsili priestor haly a pridali 60 stolov aj tak su 2 tyzdne pred akciou vsetky obsadene a uz mame dalsich nahradnikov. Verim ze sa vam bude vsetkym pacit a bude si este viac z coho vyberat ako tomu bolo doteraz.
Minomino

Poslaťod kofola » Str 26. Mar 2014 14:49:13

Do Trnavy sa chystáme predávať aj my. V ponuke budú napríklad:

Metriaclima Zebra red/red,
Pseudotropheus Socolofi,
Pseudotropheus Crabro,
Melanochromis Auratus,
Aulonocara Fire Fish,
Neolamprologus Similis,
Neolamprologus Brichardi,
Neolamprologus Daffodil,
Tropheus Duboisi Maswa,

krmivá značiek OSI, Sera, Tropical,

mrazené krmivá ako napr.: patentka, cyklop, artémia, cyklop+spirulina,

zeolit, Sera siporax, Sera aquatan a mnoho iných vecí. Ryby sa dajú zarezervovať vopred a budú pripravené v nakyslíkovanom sáčku.
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod Nawi » Sob 29. Mar 2014 22:17:57

Do Trnavy sa chystám aj ja,pravdepodobne doveziem:
Malawi:
Aulonocara jacobfreibergi ,,otter point" 2,5-3,5cm 1,50€/ks (posl. 5 ks)
Aulonocara sp. marmalade OB 2-2,5cm 1,50€/ks (posl. 2kusy)
Aulonocara stuartgranti Chilumba 3-4cm 3€/ks (posled. 2 kusy-samce)
Copadichromis azureus 2-3cm 1€/ks
Labidochromis hongi SWEDEN 3-6cm 3,5€/ks
Melanochromis auratus albino 2-3cm - 1,50€/ks
Melanochromis interruptus Chizumulu 6-7cm 1,50€/ks
Nimbochromis venestus 3-4cm - 2€/ks
Pseudotropheus elongatus „mpanga"2,5-3cm 1€/ks
Pseudotropheus lanisticola 3-3,5cm 1€/ks (posl. 4kusy)
Viktória:
Astatotilapia latifasciata (zebra obliqidens) 2-2,5cm 1,20€/ks
Astatotilapia aeneocolor ( Yellow Belly) 2,5-3cm 0,70€/ks
Tanganjika:
Neolamprologus brichardi 3-4cm 1,50€/ks
Neolamprologus multifasciatus 1,5-2cm 1,50€/ks
Neolamprologus caudopunctatus 3-4cm - 2€/ks
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod jusko » Pon 31. Mar 2014 7:09:41

Na burzu AkvaTera Trnava 6.4.2014 dovezieme:

- Tropheus Duboisi Maswa
- Tropheus sp.,,black,, Kiriza
- Tropheus sp.,,black,, Pemba / Bemba /
- Julidochromis Dickfeldi
+
- Labidochromis sp.Mbamba Bay
- Melanochromis auratus
- Melanochromis auratus albino
- Melanochromis maingano
- Metriaclima estherae red red
- Pseudotropheus socolofi
+
- Ancistrus sp. - MIX
+
Rozvažované krmivá - 200g/1 liter/
- SERA FLORA
- SERA SAN
- SERA VIPAN

www.cichlidjusko.sk
Obrázok užívateľa
jusko

Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Poslaťod Minomino » Sob 23. Aug 2014 19:31:59

Srdečne vás pozývame 5.10.2014 na bezkonkurenčne najväčšiu Akvaristicko-Teraristickú predajnú výstavu na Slovensku – AkvaTera Trnava.

Obrázok

V snahe podporiť chovateľstvo akvaristických a teraristických zvierat organizujeme už niekoľko rokov predajnú výstavu AkvaTera Trnava. Stretávajú sa tu chovatelia zo Slovenska, Čiech, Maďarska, Poľska a Rakúska aby vystavili svoje zvieratá možným záujemcom o ich kúpu. Taktiež ponúkajú aj chovateľské pomôcky a iný užitočný tovar pre chovateľov.

Akvaristicko-teraristická predajná výstava AkvaTera Trnava sa uskutoční 5.10.2014 od 9:00-14:00. V osvedčených priestoroch Mestskej športovej haly (Športový areál AŠK Slávia) GPS: 48°22′57.71”N / 17°35′12.88”E, ktorá poskytne priestor veľkému počtu návštevníkov a predávajúcim na 300 stoloch!

Po úspechu z predošlých akcií bude opäť možnosť sa vyfotografovať so 4 metrovým pytónom alebo inými prišerkami. Fotografie zhotovené profesionálnym fotografom vám na mieste aj vytlačíme.

Návštevníkom bude k dispozícií bezplatná chovateľská a veterinárna poradňa, kde skúsení chovatelia a veterinár ochotne poradia začínajúcim chovateľom ako sa starať o svojich nových miláčikov.

Vstupné:
Dospelí – 2,- €

Bližšie informácie dostanete na akvateratrnava@gmail.com, mobil: +421 903 950 572, trnava.akvatera.sk

Obrázok
Minomino

Poslaťod Minomino » Ned 11. Jan 2015 22:50:12

Srdečne vás pozývame 29.3.2015 na bezkonkurenčne najväčšiu Akvaristicko-Teraristickú predajnú výstavu na Slovensku – AkvaTera Trnava.

Obrázok

Akvaristicko-teraristická predajná výstava AkvaTera Trnava sa uskutoční 29.3.2015 od 9:00-14:00. V osvedčených priestoroch Mestskej športovej haly (Športový areál AŠK Slávia) GPS: 48°22′57.71”N / 17°35′12.88”E, ktorá poskytne priestor veľkému počtu návštevníkov a predávajúcim na 300 stoloch!

Po úspechu z predošlých akcií bude opäť možnosť sa vyfotografovať so 4 metrovým pytónom alebo inými prišerkami. Fotografie zhotovené profesionálnym fotografom vám na mieste aj vytlačíme.

Návštevníkom bude k dispozícií bezplatná chovateľská a veterinárna poradňa, kde skúsení chovatelia a veterinár ochotne poradia začínajúcim chovateľom ako sa starať o svojich nových miláčikov.

Vstupné:
Dospelí – 2,- €

Bližšie informácie dostanete na akvateratrnava@gmail.com, mobil: +421 903 950 572, trnava.akvatera.sk

Obrázok
Minomino

Poslaťod Minomino » Pon 23. Feb 2015 17:58:50

Pekný deň prajem,
možno ste si už niektorí všimli, že sme zmenili doménu s informáciami o AkvaTera burzách na Slovensku. Po novom je stránka na doméne http://www.akvatera.info
Okrem tejto zmeny plánujeme aj redizajn stránok všetkých 4 búrz(Trnava, Trenčín, Košice a Bratislava) organizovaných pod značkou AkvaTera.

Verím, že tieto zmeny sa premietnu vo väčšej kvalite akcií a zachováte nám priazeň.
Minomino

PredchádzajúciĎalší

Späť na Akva burzy, akva výstavy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia