Keby chcel zdochnúť, asi by sa schoval. Možno čaká na nové opaľovacie plavky, alebo na priateľa. Alebo si užíva poobednú siestu. Robí to už dlho? Je to pekný pohľad.
Raz za čas to spraví, teraz má v tej ulite prilepené po stenách také malé guločky (asi ikry) a nonstop hýbe plutvami a ovieva to tam. Snaží sa tie mladé chrániť. Rád by som to prelovil do menšieho bezpečnejšieho akvária len neviem či pred narodením mladých alebo až po
Ak by nedokázal ikry alebo mladé ochrániť, asi by bolo lepšie preložiť ich teraz. Len neviem, ak by si ich preložil, či by im neuškodila zmena prostredia. Nedá sa ti nejakou sieťkou v rámčeku predeliť akva? Alebo ich daj do nejakej väčšej pôrodničky a nebudeš sa musieť starať o dve akva.
Dlho som nemal čas na akvárium - poriadne sledovať čo sa deje vnútri. Proste nasypem ráno a večer krmivo a idem spať ... Fofry v práci
Dnes som si však všimol, že dimidiochromisy sa zdvojnásobili ! Myslím ich veľkosť ! Rastu ako z vody rovnako aj nimbáče... Je otázkou času kedy požerú tie malé mbuny, ktoré som do akária vypustil, aby vyrástli trochu rýchlejšie