Gringovo Malawi

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
44
90%
2
3
6%
3
1
2%
4
1
2%
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 49

Re: Gringovo Malawi

Poslaťod gringo » Štv 15. Máj 2014 0:02:34

Vodu mám městskou(používá ji i Kofola na výrobu nápojů) a napouštím přímo z kohoutku přes sprchu. Dá se říct, že jsem se "inspiroval" od Miroslava Krauta. Zkrátka mi to takhle funguje. Snad proto i Hildebrandii se daří. Vodu nijak neupravuju. Ryby chovám, ale neodchovávám. I když nějaký prcek vyroste. Do akvária nezasahuju celé dva týdny mezi výměnami vody. Při údržbě jen vyperu molitan (předfiltr) na nasávací trubce do filtru a očistím přední sklo kartáčem(kefkou). Co dva až tři dny vyperu molitanek v odsávání hladiny(v krycím skle mám na to otvor), hladina je 100% čistá. Vnější filtr FX5 čistím po devíti měsících, přibližně. Průtok ale není snížený. Náplně filtru http://gringo63.rajce.idnes.cz/Fluval_F ... _mesicich/ Takže asi tak :nod
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
gringo

Images: 0
Has thanked: 0 time
Been thanked: 10 times

Reklama

Poslaťod gringo » Ned 06. Júl 2014 17:08:00

V akva jsem na zkoušku vyměnil okousané anubiasy vpravo za velký trs Microsorum pteropus. Je přichycený ke kameni. Docela se drží už 14 dní :think
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
gringo

Poslaťod simon » Ned 06. Júl 2014 17:21:33

Možno si (zatiaľ) myslia, že je to nejaký zamaskovaný predátor. :o O ďalší týždeň už bude po ňom. :S
Obrázok užívateľa
simon

Has thanked: 37 times
Been thanked: 19 times

Poslaťod gringo » Ned 06. Júl 2014 17:58:39

simon píše:Možno si (zatiaľ) myslia, že je to nejaký zamaskovaný predátor. :o O ďalší týždeň už bude po ňom. :S

Právě, že se drží dva týdny. No, uvidím a poreferuju :mrk Vidím to spíš na řasu, která ho obroste :doh
Obrázok užívateľa
gringo

Predchádzajúci

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 73 hostia