... no konečne som sa zase dostal po niekoľkých rokoch na východ a stretol sa s kamáratmi z východu... Nieže by som nebol s nimi v kontakte, ale naživo je naživo... Akcia bola fajnová, človek sa musí na ňu psychicky pripraviť
Pán vodič Paloi ma bral o 3 ráno tak ani nebolo čas na spanie
Len tak som podriemkaval a čakal kedy odbijú 3 hodiny ráno... Hehe. Na takýchto akciá je fajn, že sa stretnú na jednom mieste ľudia, ktorí bývajú každý v inej časti SR
Ak som dobre počítal bolo násť 13 kusov aj s domácimi
Od Trnavy cez veľkomesto Dubnica n.V.... Považskú Bystricu, Spiš, Handlovú, Detvu, Košice až nakoniec po Humenné
Celodenný výlet od 3 hod ráno po 22 hod večer, poniektorí až okolo pol noci... Ale stálo to za to. Okrem starých známych, som spoznal aj nových ľudí z portálu. Gulášik na raňajky bol tiež fajn... Špeciálne poďakovanie je pánovi čašníkovi Belialovi, ktorý nakladal jedná radosť. Samozrejme aj hostiteľovi Stiffovi
Ale Belial včera nemal chybu. Hehe. Neviem, či na niečom frčal ale mal výbornú náladu. Haha
... no ako už asi ostalo zvykom tak ja som ten... čo to všetko musí zdokumentovať, inak nebude nič na pamiatku
Aquarista dúfam, že ma nenecháš samého a pridáš aj ty neaké foto
Tu je len neaký výcuc z akcie. Fotil som len kamerou.... z chovne mám len videá, ktoré keď bude čas spracujem. Díky, že som sa mohol zúčastniť tejto akcie.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.