Chlapi nepláva u niekoho kto sa chystá do HE v nádrži prebitočná samica astronotus ocellatus ???
Size aspoň 15cm, nech neskončí ako večera.

paloi píše:Bude sa "dražiť"? Nemyslel si "pražiť" ? Otočilo sa Ti písmenko na klávesnici

50 na 50 idem ak to zariadim v práci na tie dni  mi vychádzajú poobedne ta ak sa pošťasti zameniť alebo zobrať dovolenku  tak pôjdem aj ja nakoľko mam záujem o nejaké tie ryby a nejaký super pokec ako som sa dozvedel že pôjde auto aj cez ZH lebo tu berie známeho akvaristu. Ak sa mi to nepodarí zariadiť tak poprosím pánov ci mi ryby prinesú do ZH  Dohodnem sa s usporiadateľom.
 50 na 50 idem ak to zariadim v práci na tie dni  mi vychádzajú poobedne ta ak sa pošťasti zameniť alebo zobrať dovolenku  tak pôjdem aj ja nakoľko mam záujem o nejaké tie ryby a nejaký super pokec ako som sa dozvedel že pôjde auto aj cez ZH lebo tu berie známeho akvaristu. Ak sa mi to nepodarí zariadiť tak poprosím pánov ci mi ryby prinesú do ZH  Dohodnem sa s usporiadateľom. 

Rostratus píše:Ahoj Perchess. Ak sa niekto neohlásil tak ja si ju od teba kúpim... Aspoň budem mať dôvod ísť 450km do HE

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia