Afrika U24A

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
0
Nehlasovalo
2
2
100%
3
0
Nehlasovalo
4
0
Nehlasovalo
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 2

Afrika U24A

Poslaťod richie79 » Str 25. Dec 2013 14:27:20

Názov nádrže: Afrika U24
Stručný popis: Po niekolkych mensich akvariach, ktore som mal postupne doma ci v praci som sa rozhodol pre vacsiu nadrz. Bol som obmedzeny najma dlzkou akvaria kde som mohol ist max. do 150 cm. Hlbka obmedzena nebola a kedze ide o prehladove akvarium tak som zvolil "stedrych" 70 cm. Co sa rozmerov tyka vysku akva som mal zvolit 50 cm namiesto sucasnych 60 cm. Dlho som sa rozhodoval medzi tanganikou a malawi, nie je vsak vsetkym dnom koniec a mozno sa niekedy v buducnosti povenujem prezmenu prave tanganike. Ryby som priniesol vo velkosti asi 2 cm, su vitalne, vkuse hladne, pekne vyfarbene, rastu, nosia. Anubias, ktory som do nadrze pridal, no neviem ale vazne sa rozhodujem ci nepojde prec. V buducnosti planujem vymenit kamene ale to musi prist "samo", musim natrafit na nieco co sa mi bude skutocne pacit a bude to pre mna dostupne kedze sa nebude jednat o male skalky. S velkou vdakou prijmem vsetku vasu rozumnu kritiku, nazory, napady, usmernenia, viac hlav - viac rozumu.
Založenie nádrže: 5.5.2013
Biotop nádrže: Malawi
Rozmery nádrže (d x v x h): 1500 x 600 x 700
Hrúbka skla: 10
Objem nádrže : 592 (bez skla)
Dekorácia v nádrži: Kremicity piesok, kamene andezit
Filtrácia nádrže: Vonkajsi filter JBL e1500
Osvetlenie nádrže: 2x ziarivka 49W 865, 2m RGB led pas
Ohrievanie nádrže: Tetra 300
Stojan pod nádržou: Zvarany jokel
Kryt nádrže: Drevo
Rastliny v nádrži: Anubias barteri nana cca 8ks
Ryby v nádrži: Metriaclima estherae 15, Pseudotropheus demasoni 20, Labidochromis yellow 15
Kŕmenie rýb: Sera, Tropical, 2x denne mnozstvo na 30-60 sekund
Výmena vody: 1/2 objemu 1x za tyzden
Poznámka k nádrži: UV lampa 11W zapnuta 48 hod. po vymene vody (niekedy aj dlhsie)
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
richie79

Images: 0
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 81 hostia