[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o0wqiMkEshQ[/youtube]
Takže prvý výter N.brichardi , ked som ich videl prvý krát bolo ich asi 20 , na ďalší deň 15 , 9 a napokon 0 ... Ale dá sa povedať , že to eštelen začalo , kedže už zase chodí ten pár popri pozadí a hľadajú si miesto . Dúfam , že nabudúce už aspoň pár prežije a uvidím tú povestnú "medzigeneráčnú pomoc" ...
Buď sa mi dobre skryl jeden Mastacembelus armatus alebo už je po ňom , pretože už asi 2 mesiace som vždy videl iba jedného. Kedže mi tam chýbal tak som miesto neho zohnal náhradu v podobe Macrognathus siamensis dlhého asi 18-20cm . Prvý deň bol po vypustení dosť v šoku a stál na mieste v prednom rohu a potom som ho asi 2 týždne nevidel .
Už som si si myslel , že aj on pošiel , ale potom som našiel jeho skrýšu odkial mu vačšinou trčí len "nos" .
Tiež pribudli 2 Synodontisy eupterus . Dosť ma štve , že ich (aj s 2 dalšími synod. a 2 costatusmi ) stálé ženú leleupky , teda 1 , najvačšia z nich (na fotke v príspevku vyššie, ak niekto vie, mohol by mi povedať či je to samec alebo samica ). Hociktorý z nich len vypláva z úkrytu sa nažrať a už má leleupku na zadnej plutve ... Keby tie costatusy neboli také tvrdé ryby tak už sú tam asi neni