marian84 píše:Kamos pozvaral ten stojan brutalne nakrivo.Po telefonate z Jomom som sa rozhodol vyrobit skrinku iba z dtd.Skoda tych penazi za zelezo
Juraj1973 píše:marian84 píše:Kamos pozvaral ten stojan brutalne nakrivo.Po telefonate z Jomom som sa rozhodol vyrobit skrinku iba z dtd.Skoda tych penazi za zelezo
zas to nepreháňaj.. až tak totálne na krivo to nemôže byť.. vždy sa dá vypodložiť spodok a tak isto aj vrchná doska pod ktorú by mal ísť polystyrén.. načo vyrábať novú skrinku, keď to už máš v tomto štádiu ??!!
Juraj1973 píše:Simon, tiež nepreháňaj .. ono, zváraním mu to mohlo jemne dokrútiť proste nemusí to byť ideálne rovné.. určite som nemyslel aby polystyrénom vyrovnával veľké nerovnosti alebo nejakú veľkú krivotu .. ( i keď možno hrubým polystyrénom by sa dala dorovnať nejaká aj celoplošná nerovnosť) ..vidím v mojom príspevku, že som sa zle vyjadril.. myslel som to tak že na vrch sa pýta ešte nejaká doska a predpokladal som že tá sa dá vypodložiť do roviny tak som to myslel ..skrinka vyzerá skoro hotová, načo vyrábať novú keď to nie je dramaticky krivé bez ohľadu na to koľko tam bude vody nechcem aby mal niekto krivú konštrukciu, hľadal som len ekonomické riešenie
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 57 hostia