už sa teším, čo bude ďalej ...
mať 150 kg na chrbte okolo 10 minút, kým sa chlapci dohodnú, čo ďalej, keď kráska nechcela ísť už ani hore ani dolu
nie je až taká sranda
posledný oblúk, kde zostala aj tá ryha už bol, "nech to aj rozbijeme ale proste musí ísť hore" 

Icin píše:ale jinak čistě pro info - rašelinou vodu nezměkčíš, pouze snížíš ph.
miloš píše:Icin píše:ale jinak čistě pro info - rašelinou vodu nezměkčíš, pouze snížíš ph.
Tak toto tvrdenie si dovolim oznacit za nezmysel dvovod?
Alkatila (uhlicitanova tvrdost) je vlasten miera stability pH a teda bez jej znizenia nie je sanca pH trvalo znizit (priklad uprava pH kyselinou, dolejes kyselinu a pH klesne odmerias po case a pH je spat az do doby kedy nenaplnic pulfracnu kapacitu vody). a aby to nebolo len teoreticke uvediem moj priklad zdrojova voda GH 12 UT 17.5 (udaje z vodarni) po filtracii cez raselinu som mal tento vikend parametre GH 9 UT 8.5 (testy TETRA) stale vela k tomu co potrebujem ale ako vidis klesa a verim ze este klesat bude
osobne sa mi to páči, ale myslím, že si mnohí z vás povedia že je to totál tuctová nádrž, možno je, ale je moja
samozrejme však som otvorený pre kritiku, takže len do mňa 

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia