Výmena pozadia za plnej prevádzky akvária!

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Výmena pozadia za plnej prevádzky akvária!

Poslaťod Rostratus » Pia 08. Jan 2010 15:12:33

Po dlhej dobe som sa konečne dokopal k tomu, aby som si vyrobil nové pozadie do svojho akvária o objeme 1350 litrov. Staré pozadie bolo už okukané, tak som chcel vytvoriť niečo nové. Pôvodné pozadie bolo čierne a teraz som sa snažil vyrobiť pozadie vo farbe skál, ktoré mám v akváriu. Pri výrobe pozadia som potreboval docieliť dve funkcie pozadia.

Napísal Rostratus

Celý článok:
http://www.cichlidportal.sk/portal/inde ... ky-akvaria
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Re: Výmena pozadia za plnej prevádzky akvária!

Poslaťod Rostratus » Pia 08. Jan 2010 15:18:30

( presunuté komentáre k článku)

stiff:
Gratulujem! Myslim, ze si to zvladol na 1+ , aj ked to nadnasanie vyzeralo hrozivo . Len to tam poriadne zapri, aby to potom niekomu nevystrelilo do hlavy. No co uz, stara zlata dobra zelena bridlica...

admin :
Ahoj zaprel som to riadne. Maximálne mi pozadie vystrelí aj z lištami akvária ale to by už bola katastrofa... Úprimne som rád, že je pozadie na mieste... Chvílkami to vyzeralo tak, že ho tam ani nedám a vykašlem sa na to. Ale podarilo sa.

Inak neviem či si si všimol ale pri pozadí mám tvoj zeolit. Ešte raz dík. Uvidíme čo to porobí v akv a.

stiff:
aha, teraz ho uz vidim. No to som aj ja zvedavy, ze ako sa teraz bude tvoje akva spravat. Vysledky by sa mali ukazat uz po 4-5 dnoch... Inac mas tam paradne sutraky

admin:
No ten najväčší sme tam dávali traja. Teraz som vyčistil sklá od rias. Uvidíme čo to niečo pomôže.

Stero:
No musím uznať že na takýto kúsok práce trebalo aj značnú dávku odvahy. Mne dalo vcelku zabrať nalepenie môjho pozadia a to moje aq bolo prázdne. No ale výsledok vyzerá fakt dobre Prajem ti nech sa ti darí a nech nové pozadie sa ti ujme čo najskôr.

admin:
Ďakujem Stero. Ja sa tiež teším keď mi pozadie zarastie rovnomerne riasov tak ako je aj na kameňoch nech to vytvorí jeden celok.

dinka:
Ahoj, no v skutocnosti to vyzeralo este zlozitejsie, ale nakoniec ten konecny efekt je perfektny. Ked som si pozrela akvarko na druhy den po vkladani noveho pozadia, uplna parada. No uzasny pohlad. Gratujulem a ocenujem tvoju odhodlanost a kreativitu . pa

Anonymný:
kde je tá cukráreň?

admin:
Nájdeš ju v Dubnici nad Váhom. Viac info: www.cukrarenjanka.com
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 51 hostia