simon píše:Ja som mal niekedy nad akva osvetlenie z klasickými žiarovkami a aj krycie sklá. Teraz už neviem, aké rastlinky som mal, ale darilo sa im veľmi dobre. A to som o rastlinkách a podmienkach na pestovanie nevedel takmer nič.
Juraj1973 píše:simon píše:Ja som mal niekedy nad akva osvetlenie z klasickými žiarovkami a aj krycie sklá. Teraz už neviem, aké rastlinky som mal, ale darilo sa im veľmi dobre. A to som o rastlinkách a podmienkach na pestovanie nevedel takmer nič.
neviem či si celkom v obraze.. pistia je plávajúca rastlina na hladine http://rybicky.net/atlasrostlin/pistia_stratiotes myslím že v mojom prípade jej najviac vadili kolotoče na hladine
uff , je možné, že z tejto "nápovědy" je "patrná" jasná odpoveď ale dnes (iba dnes?) mi nejako už nepáli...Miho píše:100W ohrievac ti zohreje 300kg vody +7°C za 24h, ak by bola idealne izolovana od okolia. V realnom prostredi na to vplyva teplota okolia, prudenie okoliteho vzduchu(prievan) a izolacia.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 41 hostia