Děkuji za ohlasy i kritiku
Rybky rostou a maj se snad dobře to je hlavní. Hned po překopaní se mi teprv po druhé vytřeli jack dempsey. Kolikrát to už vypadalo, ale nikdy nic.Tak mám radost, že se jim libí.
Pořídim ještě nějakou břidlici, nemám tu žádný plochý kámen, třeba se to bude líbit astronotům u nich žádna známka čehokoliv za 4 měsice. Jen rostou jak blázni.
Co bych potřeboval akutně vyřešit je!!!!!!- Dokrmování sumců
Chci pořídit k gibbikovi ještě partáka L190 Panaque Nigrolineatus. ALE!!!
Mám prostě problém jak k nim dostat potravu. Jakékoliv granule nemá cenu hned je sežeruo Oceláti. Moc Saku jim dolů taky nespadne. A i když se snažim v uplné tmě s okurkou na lžičce, Oskaři se probuděj a z okurkou je ámen. Sunda ze lžičky a perou se o ní jak kdyby to bylo maso.. Jak to řešíte vy? Můj gibbik ma tak 15 cm a nevyrost za 4 měsíe ani o cm. Prosím o pomoc a radu.
Dálem mě napadl nápad. Nvm jestlli to někdo z vás aplikuje, ale nemám momentálně místo pro nějaké malé akva pro ryby na krmení. Našel jsem ale náhodou řešení. Původně jsem sháněl jakési porodničky pro cichlidy, kam bych slovil třeba týden star potěr a koukal co z něho vyroste, ale počítam s tím, že to nepůjde pochytat?
Ale zpět k tématu: koupit
- Kód: Vybrať všetko
http://www.akva-tera.cz/akvaristika/porodnicka-dvojdilna-1ks-799.html
a pěstovat si krmný živorodky přímo v ní? Je to reálný? vyroste to v tom? popřípadě nějaký návod jak na to?
Předem moc děkuji za Reakce