( presunuté zo starého fóra)Administrátor:Akvárium máš veľmi pekné a naživo je ešte krajšie.... aj ryby sú riadne kusy... radosť sa na ne pozerať pri papaní pizze
stiffdik za sympatie, ked budes v nasich koncinach, tak sa zastav.
romco tak len pozeram ake kusy to tam mas........naozaj velmi pekne akva a tiez aj ryby uz pekne narastli,nech sa dai.....
stiff dik, cichlidky rastu veeeeelmi rychlo, takze to tam budem musiet zachvilu preriedit...
romco veru na niektorych foto to vyzera ako by mala kazda svoje miesto v nadrzi....inak su krasne......ale vedel by som si tam predstavit aj Afriku to by bolo vela vela ryb ....cele hejna...
stiff....Inac, ja by som si tam vedel predstavit aj diskusy a 5000 neoniek, prales rastlin.......nikdy nehovor nikdy, ale tam furt bude iba Amerika.! Co sa tyka ryb - ono je to tak, ako to aj vyzera... Cela nadrz je "prerozdelena" medzi dominantnych samcov a oni si strazia svoje teritoria.
romco no aj ta tvoja moznost by bola urcite super....v TN je nova
akvaristika a tam je akva plne rastlin a neviem kolko neoniek atusim aj tercovcesu tam...ked tam pojdem skusim to odfotit.......
AdministrátorNeviem to naisto, ale myslím že tento týždeň v utorok by som mohol byť v Humennom, tak sa keď tak ozvem ak tam budem.
AdministrátorNad tým ani nerozmýšlaj inak nebudeme kamaráti , tak ako to máš je to dobréééé
stiff neboj sa, nic menit neplanujem, tieto ryby su moja srdcova zalezitost
AdministrátorOk to som rád, inak by som ťa už nemal za kamaráta
Lary Tomu říkám objem a ryby to jsou řádný mackové. Škoda že jsi tak zdaleka to by chtělo vidět živě.
AdministrátorTak to máš veľkú smolu, že ho nemôžeš vidieť naživo. Ja som ho už videl niekoľko krát a je naozaj pekné...
romco no niekto sa ma....zorganizujeme vylet na vychod SR..aby sme videli na zivo aj ostatny...
AdministrátorOki urobíme si z Off Roadu veľkú atrakciu ... Kolega Stiff narobí pizzu a urobíme si veľkú cichlid párty
stiffNo problemo, pozyvam
stiff V sobotu som menil 50% vody - mam vysoke teploty, tak musim chladit...Stale, ked menim takto viac vody, pozeram na tu hlbku. Ked je to plne, tak sa to take hlboke nezda. Je to "riadny bazen" hoci na fotkach to nie je ono. Nazivo je to o niecom inom.Tak som to cvakol, keby to niekoho zaujimalo.....
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.