Ahojte...Neplánovane sa aj ku mne dostali tieto nádherné ryby. Mám pomer 1/3 o veľkosti 8-12 aspoň to tak odhadujem. Mám ich spolu s mbunami a zda sa mi ze mbuny su viac agresivne ako d.s. No ale dnes som zistil že my chýba samička s. freyeri iceberg. Mal som ich 10 a dnes už len 9
sú len o veľkosti 4-6 cm. Nevedel som si to vysvetlit až kým som si neprečítal par riadkov v tejto téme(všetky
). A to som nechcel Nawimu veriť keď mi včera vravel že mi budú likvidovať osádku. Ako keby to poriekol
Takže možem potvrdiť že aj ked vyzerajú celkom kludne sú to dravci. Tato ryba mi aspoň pomohla pochopiť rozdiely v mojom akvariu. Takže mbuny pojdu pekne vedľa do akva a pribudne pár haps a peakocks.
Ešte otázočka. Mám 3D s troch strán a je veľmi členité, plánujem to doplniť ešte pár skalami(dáke tam už mám, ale len dočasne) no čital som, že aj rastlinky valisnerie sú dobrým ukrytom. Priznám sa dáko mi táto rastlinka neinponuje a ani som sa o rastlinky ako také nezaujímalm ale rád by som tam niečo zelené dal. Neviete čo by sa k tomu hodilo. Výska akva je 50cm.