Názov nádrže: Malawi 600l
Biotop nádrže: Biotop z jazera Malawi
Rozmery nádrže (d x v x h): 170x50x70
Hrúbka skla: 10
Objem nádrže : 595l ale realny objem je okolo 500
Dekorácia v nádrži: 3d pozadie s troch stran(akvapozadia.sk), filtracny kremicity piesok 35kg
Filtrácia nádrže: 1x mechanicka, 1x biologicka. Cerpadla zn. Aquael.
Osvetlenie nádrže: Power Glo preradnik na 2 trubice, momentalne je zapnuta 54W T5 18000k
Ohrievanie nádrže: Ohrievac s vykonom 250W
Stojan pod akvarium: Kovova konstrukcia s drevotrieskou
Ryby v nadrzi: 4xdimidiochromis, 10x s. Fryeri iceberg, 5x M. Auratus, 4x M. Maingano, 4x l. Yellow, 4x H. Bimaculatus
[b]Kŕmenie rýb: Granulky od Tetry a Astacolor. Krmenie cca 3x denne v malych davkach
Výmena vody: Momentalne som ho este nevypostal.
Poznámka k nádrži:
Ahojte vsetci. Som tu novy takze aj moje poznatky o cichlidach su momentalne na easy urovni. Ked som sa registroval asi tak pred mesiacom mal som 100l akvarium. Moje prve cichlidy boli perlovky cervene. Tie ma natolko fascinovali svojim spravanim a ties aj sfarbenim ze som zacal o tychto rybach aktivne citat a takties dokupovat nove a nove druhy. Zistil som vsak ze akvarium ktore momentalne mam, my nie tak celkom vyhovuje. Tak som zacal hladat nieco co by bolo optimalne. No ked som zistil ze naklady na zriadenie narastaju nie v 10-kach eur, ale 100-kach tak som zvolil alternativu second hand Podarilo sa mi zohnat za super cenu velmi slusny objem. Komplet vybavena 595l nadrz o rozmeroch 170x50x70, 1x biologicky filter, 1x mechanicky filter, 250W termosta, osvetlenie T5 54W 18 000k pover glo. A navyse tam bolo nadherne 3D pozadie s troch stran od slovenskeho vyrobcu akvapozadia.sk. Cele akvarium je v krasnej drevenej konstrukcii ktora posoby ako majestatny kus nabytku. Takze si myslim ze na najblizsiu dobu mam o zabavu postarane posadka akvaria pozostava z nasledujucich druhou: 2/2 Hemichromis Bimaculatus, 1/4 Melanochromis auratus, 1/3 Melanochromis maingano, 1/3 Labidochromis yellow, 3/7 Scieanocromis Iceberg, 1/3 Dimidiochromis compressiceps. Urcite planujem Dokupit yellowky a maingano. Ale taktiez tam chcem aj ine druhy no to si este necham prejst hlavou a ties sa radsej poradim. V akvariu my chyba este rastlinny zivot tak ak mate niekto overene rastlinky tak by som prijal dake rady Takze asi tolko. Dakujem za pozornost a taktiez za rady ci kritiku. Foto budem pridavat postupne.