1200 je po ďalšej úprave, v podstate je v pôvodnej verzii až na iné uloženie koreňov a absenciu rastlín. S tými som to vzdal, potamotrigoni ich v kuse obtrhávajú.
Prerábka bola vynútená, nakolko mi vytiekla malá 300l nádrž a musel som dorastencov umiestniť do velkej nádrže. To akvarko som mal v práci, kancel máme na 8 poschodí tak tých cca 200 litrov vody čo vytieklo nepotešilo. Myslel som, že povolilo akvarku, nakoniec vytiekla voda cez filter.
Akva teraz vyzerá takto:
P6190394 (kopie).JPG
Z akvária som mesel odloviť dovii pre ich vysokú agresivitu. Rozdelené akva som už nemohol nechať lebo by po vpustení dorastu bolo tesno a ak by som len vybral predelovaciu priečku tak by nastal armagedon. Nechcem aby sa mi zopakovalo dovii versusu ostatok nádrže. Naposledy to dopadlo naozaj zle. Všetko dokusané a dovii samec mal škaredo poranený bok, teraz už viem čo to bolo. Potamotrigon ho bodol chvostom. Vyhnisala mu tam diera ako cca čerešňa,no už je to zahojené.
Dovii sú teraz v tej "vytečenej" tristovek. Prelepil som ju aj keď vlasten nevytiekla ( pre istotu) ale nastahoval som ich do práčovne na dočasku, no nemožu tam ostať. Tak ak by ich niekto chcel nech sa ozve. Nerád ale musím ich dať preč, sú to nádherné ryby
.
P6240400.JPG
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.