AkvaTera Trenčín

Upútavky na rôzny akvaburzy, alebo výstavy, ktoré sa budú konať.

Re: AkvaTera Trenčín

Poslaťod Rostratus » Sob 22. Jún 2013 20:46:43

Tak neako.... pre nás živé krmivo. Viac nekomentujem. ( mečúne a pod.) :P
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Poslaťod Minomino » Ned 23. Jún 2013 6:29:15

Chcem sa všetkým návštevníkom aj predávajúcim poďakovať za účasť a podporu na dnešnej prvej AkvaTera Trenčín.
Napriek neskorému termínu, extrémnym horúčavám a viacerým akciám v okolí sa zúčastnilo našej akcie niečo vyše 1400 návštevníkov.
Na viac ako 200 stoloch im predávajúci ponúkali svoj AkvaTera sortiment.

Za organizátorov môžem povedať, že s akciou sme spokojní a určite v nej budeme pokračovať. Priestory výstaviska poskytujú naozaj luxusné podmienky pre predávajúcich (niektorí parkovali doslova pol metra za svojim stolom) ale aj pre návšteníkov (pohodlné parkovanie v areály, priestranné haly, výkonná ventilácia, reštaurácia.....)

Ďalšia AkvaTera Trenčín sa uskutoční 10.11.2013 na rovnakom mieste a v rovnakom čase.
Minomino

Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Poslaťod stiff » Ned 23. Jún 2013 13:14:15

Pekná akcia, škoda, že tak ďaleko.. :S
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Been thanked: 70 times

Poslaťod peca » Pon 24. Jún 2013 9:08:05

Prišiel som , videl som, odišiel som...... keď mám pravdu povedať, čakal som viac akva, menej tera, ale bolo to naopak, nebyť Juska, Kofolu, či zopár ďalších nadšencov-cichlídarov, nebolo by na čo pozerať :thumbdown: . Zaujal ma biely ježko.....ten bol super !!! :yes
Ale organizácia, podmienky boli O.K. Admina som nestihol - vlastne stihol, teraz keď pozerám fotky, tak som ťa tam Peťo zazrel, ale vzhľadom k tomu, že sme sa nepozali, sme sa nestihli porozprávať...snáď nabudúce.
Obrázok užívateľa
peca

Images: 7
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod Rostratus » Pon 24. Jún 2013 14:59:04

Fúúú a ktorý si bol? Nože odhaľ sa :)
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod peca » Pon 24. Jún 2013 15:07:15

No na tvojich fotkach som sa nenašiel, takze som asi nebol moc zaujímavý....... :rofl :rofl :rofl
Obrázok užívateľa
peca

Images: 7
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod Rostratus » Pon 24. Jún 2013 19:11:56

Ako to, že si sa tam nenašiel? Haha. Veď som nevedel kto si. Mal si čakať pri Juskovi :chuckle

Pri príležitosti tejto burzy dávam do povedomia stránku na FB, ktorú som pre tento účel založil.

Priamy link : http://www.facebook.com/AkvateraTrencin

Aj tam môžete vkladať svoje fotografie z týchto búrz v Trenčíne. :yes
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod Minomino » Pon 24. Jún 2013 20:16:27

pocuj strank tychto burz na FB uz je
http://www.facebook.com/akvatera.sk
konkretne burzy su ako eventy. zbytocne bude dalsia
Minomino

Poslaťod Minomino » Pia 23. Aug 2013 6:34:33

Obrázok

AkvaTera Trenčín sa uskutoční 10.11.2013

Srdečne vás pozývame 10.11.2013 na medzinárodnú akvaristicko – teraristickú predajnú výstavu AkvaTera Trenčín. Jedinečné podujatie sa uskutoční v treťom najväčšom výstavnom komplexe na Slovensku – EXPO CENTER a.s., Trenčín. Návštevníkom aj vystavovateľom výstavisko poskytne nadštandardné podmienky na stretnutie s tými najbizarnejšími stvoreniami, ktoré sa dajú doma chovať.

AkvaTera Trenčín sa uskutoční 10.11.2013 od 9:00-14:00 v priestoroch trenčianskeho výstaviska EXPO CENTER a.s., Pod Sokolicami 43, Trenčín.

V snahe podporiť chovateľstvo akvaristických a teraristických zvierat organizujeme už niekoľko rokov predajné výstavy AkvaTera. Stretávajú sa tu chovatelia zo Slovenska, Čiech, Maďarska, Poľska a Rakúska aby vystavili svoje zvieratá možným záujemcom o ich kúpu. Taktiež ponúkajú aj chovateľské pomôcky a iný užitočný tovar pre chovateľov.

Po úspechu z predošlých akcií bude opäť možnosť sa vyfotografovať s exotickým hadom alebo jašterom. Fotografie zhotovené profesionálnym fotografom vám na mieste aj vytlačíme.

Príďte aj vy a uvidíte množstvo zvierat, ktoré neuvidíte v žiadnej ZOO.

Vstupné:
Deti do 6 rokov vstup zdarma
Zdravotne a telesne postihnutí vstup zdarma
Dospelí – 2,- €
Študenti, dôchodci (nad 62 rokov) a ostatní – 1,- €
Predávajúci (stôl + 1 predávajúci) – 5,- €

Bližšie informácie dostanete na akvateratrencin@gmail.com, mobil: +421 903 950 572, trencin.akvatera.sk

Obrázok
Minomino

Poslaťod Minomino » Pia 17. Jan 2014 19:14:34

Srdečne vás pozývame 11.5.2014 na medzinárodnú akvaristicko – teraristickú predajnú výstavu AkvaTera Trenčín. Jedinečné podujatie sa uskutoční v treťom najväčšom výstavnom komplexe na Slovensku – EXPO CENTER a.s., Trenčín. Návštevníkom aj vystavovateľom výstavisko poskytne nadštandardné podmienky na stretnutie s tými najbizarnejšími stvoreniami, ktoré sa dajú doma chovať.

AkvaTera Trenčín sa uskutoční 11.5.2014 od 9:00-14:00 v priestoroch trenčianskeho výstaviska EXPO CENTER a.s., Pod Sokolicami 43, Trenčín.

V snahe podporiť chovateľstvo akvaristických a teraristických zvierat organizujeme už niekoľko rokov predajné výstavy AkvaTera. Stretávajú sa tu chovatelia zo Slovenska, Čiech, Maďarska, Poľska a Rakúska aby vystavili svoje zvieratá možným záujemcom o ich kúpu. Taktiež ponúkajú aj chovateľské pomôcky a iný užitočný tovar pre chovateľov.

Po úspechu z predošlých akcií bude opäť možnosť sa vyfotografovať s exotickým hadom alebo jašterom. Fotografie zhotovené profesionálnym fotografom vám na mieste aj vytlačíme.

Príďte aj vy a uvidíte množstvo zvierat, ktoré neuvidíte v žiadnej ZOO.

Vstupné:
Deti do 6 rokov vstup zdarma
Zdravotne a telesne postihnutí vstup zdarma
Dospelí – 2,- €
Študenti, dôchodci (nad 62 rokov) a ostatní – 1,- €
Predávajúci (stôl + 1 predávajúci) – 5,- €

Bližšie informácie dostanete na akvateratrencin@gmail.com, mobil: +421 903 950 572, trencin.akvatera.sk

Obrázok
Minomino

PredchádzajúciĎalší

Späť na Akva burzy, akva výstavy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť