Icin píše:Tak v téhle nádrži už se vše blíží ke stěhování. Velká nádrž byla včera dopuštěna do plného stavu a postupně začnu stěhovat rybu po rybě do nového. Už je to fakt nutný
Ale o něco bych vás chtěl požádat. Pomalu se blíží doba, kdy budu kupovat rejnoky a nemám na Slovensku žádný kontakt. Našel sem pouze numa.sk a "nějaký jezírka koi" kteří mají nabídku i na netu. Jinak mě to nic nevyhodilo. Pokud někdo víte o nějakém chovateli, pošlete mě, prosím kontakt. Třeba do zprávy. Dávám dohromady možnosti a ceny a v ČR je to docela slabota
Díky
Zdravím , v první řadě musím říct že se to rýsuje jako opravdu pěkně zařízený a vymakaný akva , přesně pro druhy ryb který chceš chovat
A k těm kontaktům , ohledně rejnoků mě v Čechách napadá hlavně pan Dařbuján z Čáslavi . Je to letitej mazák v oblasti Afrických cichlid , momentálně se hodně zaměřil na mořský ryby a korály a taky na rejnoky . Divil bych se kdyby ti ho někdo nedoporučil a nebo jsi o něm neslyšel ale stejně , tady je malej kontakt na jeho umění
- Kód: Vybrať všetko
http://www.hynek-darbujan.cz/rejnoci.html
. Věřím že najdeš i jiný chovatele a přeju ti hodně zdaru