Admin Rostratus píše:Alebo to je na zemiaky? Ani neviem. Máš pravdu, veď obilie by z toho prepadlo.Som si neuvedomil. Pýtal som raslové vrecia. Hehe. Tá hadička bola originál k čerpadlu.

Nižšie sú fotografie bez posedenia, s posedením. Obidvoje dvierka pod akváriami sa dajú otvárať tak ako je vidieť v predošlých príspevkoch v tejto téme. O čo mi celý čas išlo je, aby som na dvoch stenách chodby videl len obklad, z ktorého bude vytŕčať len sklo ( akvária). V stojane sú také "tajné" dvierka, ktoré na prvý pohľad nieje vidieť. Či sa vám to páči, alebo nie musíte posúdiť. Neskôr pridám fotografie ako som to dokončil + otváranie dvierok, krytu a pod.
Teraz to už je teraz relax.
Ale keď si pozriem ako si sa k tomu dopracoval, tak na to by som sa nedal nahovoriť, aj keby som mal dostatok priestoru a času.
Ja som mal oveľa menej práce s mojím, ale už som mal toho dosť. Nie a nie dokončiť. Ale už dám aj ja nejaké foto. Finišujem. Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť